ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 312 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar hotspot Shield bende normal şekilde çalışıyor ama bölünmüş tünelleme aktif edip Discord'u eklediğimde çalışmıyor. Ben sadece VPN arka planda izin verdiğim uygulamalar ve siteler için çalışsın istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2025
Arkadaşlar hotspot Shield bende normal şekilde çalışıyor ama bölünmüş tünelleme aktif edip Discord'u eklediğimde çalışmıyor. Ben sadece VPN arka planda izin verdiğim uygulamalar ve siteler için çalışsın istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Sony DualShock 4 Attopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Celeron 2955U, 4GB DDR3 RAM, Intel HD Graphics,Sandisk SSD PLUS 240GB,Casper K5108 Multimedia Keyboard, Razer Deathadder Essential Cinsiyet Erkek Meslek Serbest 19 Şubat 2025 #2 Hocam o sistem bende de çalışmıyor yapamamışlar Discord eklenmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 312 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #3 Sony DualShock 4 dedi: Hocam o sistem bende de çalışmıyor yapamamışlar Discord eklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Yani normal VPN çalışıyor bölünmüş tünelleme olan bir şey lazım ya. Artı 0 Eksi
Sony DualShock 4 dedi: Hocam o sistem bende de çalışmıyor yapamamışlar Discord eklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Yani normal VPN çalışıyor bölünmüş tünelleme olan bir şey lazım ya.