Hotspot Shield nasıldır?

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Hotspot Shield nasıldır? Kullanıyorum da.

Konu kilit.

Kaspersky VPN de bu altyapıyı kullanıyor. Ama bana Hotspot Shield güven vermiyor.

Hotspot Shield nasıldır? Kullanıyorum da.

VPN kullanımı biraz sorunlu hotspot Shield ise daha sorunlu verileriniz kayıt edilip reklam amaçlı satılabiliyor. illa VPN kullanacağım diyorsanız Nord VPN veya Express VPN kullanabilirsiniz. Fikrimizi dikkate alacaksanız hiç VPN işine bulaşmayın.

Vpnler hakkında alıntı:
Kaynak:vpnmentor
Hotspot Shield:
Sunucu bulunan ülke sayısı61
Sunucu sayısı2500
VPN kayıt tutuyor mu?Kısmen
VPN'de kill switch mevcut mu?Evet
Tek lisansla kullanılabilecek cihaz sayısı5
Nord Vpn:
Sunucu bulunan ülke sayısı62
Sunucu sayısı5100
IP adresi sayısı5100
VPN kayıt tutuyor mu?Hayır
Tek lisansla kullanılabilecek cihaz sayısı6
Express Vpn:
Sunucu bulunan ülke sayısı94
Sunucu sayısı3000
IP adresi sayısı25000
VPN kayıt tutuyor mu?Hayır
Tek lisansla kullanılabilecek cihaz sayısı5

Hotspot Shield kullanmıştım. Yanlışlıkla Premium gibi bir şeye bastım. Babamın karttan 185 TL gitti ama geri aldık. Dayak yiyordum. Kullanma. Güven vermiyor.
Yanlışlıkla kart bilgilerini girip telefona gelen SMS'i de ödeme ekranına mı yazdın? Güzelmiş. AVG VPN'i önerebilirim, ücretsiz denemesi var ve Frankfurt sunucusuna bağlanabiliyorsunuz.

Ücretsiz VPN kullanmayın çünkü kişisel verilerinizi çalıp satıyor diyen arkadaşlar 2020 yılındayız biliyorsunuz değil mi? Google bile bunu yapıyor, kullandığınız sosyal medya uygulamalarını saymıyorum bile. Para verdiğiniz için verileriniz %100 güvende olmuyor. Bu devirdi verilerim güvende mi değil mi tartışması yapmak bile anlamsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…