HourBoost İle Kart Düşürme

Makaleler
5
Daha fazla  
Bu programı kart düşürmek için kullanmak istiyorum. Saat kasmak gibi bir amacım yok. Tek istediğim ban yemeden en hızlı şekilde kart düşürmek.

1-Bu program ile kart düşürebilir miyim?
2-Ban riski nedir?
3-Hesabımın toplam kaç kart düşürme hakkım olduğuna bakabilir miyim?
4-Bu uygulama ile kart düşürebiliyorsam toplam kaç saatte tüm kartlar düşer?

Bu programı kart düşürmek için kullanmak istiyorum. Saat kasmak gibi bir amacım yok. Tek istediğim ban yemeden en hızlı şekilde kart düşürmek.

1-bu program ile kart düşürebilir miyim?
2-ban riski nedir?
3-hesabımın toplam kaç kart düşürme hakkım olduğuna bakabilir miyim?
4-bu uygulama ile kart düşürebiliyorsam toplam kaç saatte tüm kartlar düşer?

Idle Master tavsiye ederim daha iyi.

@Rustin Cohle
Idle Master yavaş düşürüyor diyorlar. Hangi konuda daha iyi? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.

Idle Master ile 3 saatte tüm kartları düşürdüm yavaş değil kesinlikle. Sadece Valve oyunlarını kara listeye almak yetiyor.

Peki sistem nasıl çalışıyor yani Steam daki aldığımız bir oyunu açıp sonra mi bu İdle Master ı açıyoruz ve bu İdle Master nasıl düşürüyor kartları? Ayrıca kartlar direk Steam cüzdan kodu filan mı veriyor yoksa hesabı satıp mi para kazanılıyor? Evet çok soru sordum ama hep meraktan.
Kartları toplayıp rozet işleyebilirsin ya da satıp para kazanabilirsin.
Sağol.

Peki sistem nasıl çalışıyor yani Steamdaki aldığımız bir oyunu açıp sonra mi bu Idle Master'ı açıyoruz ve bu Idle Master nasıl düşürüyor kartları? Ayrıca kartlar direk Steam cüzdan kodu filan mı veriyor yoksa hesabı satıp mi para kazanılıyor? Evet çok soru sordum ama hep meraktan.

Sağ ol.

Steam uygulamasını açıyorsun Idle Master ile giriş yapıyorsun sonra çevrimdışı moda alıyorsun bunun nedeni millete sürekli bildirim gidiyor sonra Valve oyunlarını kara listeye alıyorsun programı çalıştırıyorsun ve asla oyuna girmiyorsun girersen tehlike bir iş ban yiyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı