Birkaç yıldır yeni bir sistem var kart düşürme olayında bir oyunu 3 saatten az oynadığınızda kart düşüremiyorsunuz. Idle Master 30 tane oyunu aynı anda açıp 3er saat oynayıp ardından her birine teker teker gir çık yapıp 5'er dakika arayla tüm kartları hızlı bir şekilde düşürüyor. Şu an en hızlı method bu. Hourboostr'a gerek yok, onun görevi farklı.
O kadar gösteriyorsa tabii ki o kadar düşer. Fiyatlar 50 lira aşağı yukarı oynama yapabilir. Hızlandırma paketleri steam seviyenize bağlı olarak rasgele düşüyor Idle Master ile düşüremezsiniz bir de o fiyatı çıkarın. Zaten dahil değilmiş kusura bakmayın. Bende böyle gözüküyor mesela 4 kart 1 oyun 4 TL.
Tahmini değer diyor ancak parlak düşebilir ve daha üstüne çıkabilir ben güvenmiyorum bu rakama 400-600 TL arası kazanabilirsiniz 554 kart iyi para eder.
@mantion@Rustin Cohle
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben en fazla 50 lira düşer diyordum ama beklentimin üstünde çıktı. Gece bırakıp sabah bakmayı düşünüyorum. Bir oyun olur mu?
@mantion@Rustin Cohle
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben en fazla 50 lira düşer diyordum ama beklentimin üstünde çıktı. Gece bırakıp sabah bakmayı düşünüyorum. Bir oyun olur mu?