karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 7 Mart 2023 #1 Idle Master extended ve Sam'i yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Başlıkta belirttiğim programda virüs/hesap çalınma gibi durumlar yaşar mıyım? Daha önce kullanan var mı? Son düzenleme: 7 Mart 2023
Idle Master extended ve Sam'i yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Başlıkta belirttiğim programda virüs/hesap çalınma gibi durumlar yaşar mıyım? Daha önce kullanan var mı?
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 Idle Master herkesçe kullanılıyor ve forumda bir şey olmayacağı çoğu kişi tarafından belirtiliyor.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 7 Mart 2023 #4 maydonozdiyarı dedi: Idle Master herkesçe kullanılıyor ve forumda bir şey olmayacağı çoğu kişi tarafından belirtiliyor. Genişletmek için tıkla... Idle Master'dan bahsetmedim.
maydonozdiyarı dedi: Idle Master herkesçe kullanılıyor ve forumda bir şey olmayacağı çoğu kişi tarafından belirtiliyor. Genişletmek için tıkla... Idle Master'dan bahsetmedim.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #5 karul dedi: Idle Master'dan bahsetmedim. Genişletmek için tıkla... Pardon fark etmemişim. Idle Master ile başlayınca onu soruyorsunuz zannettim.
karul dedi: Idle Master'dan bahsetmedim. Genişletmek için tıkla... Pardon fark etmemişim. Idle Master ile başlayınca onu soruyorsunuz zannettim.