House Flipper 2 çıkıyor!

Baran murat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunun çıkmasına 15 saatten az var sevdiğim bir oyundu 1. si sizce 2. oyun kaç TL'ye çıkar, Steam'de mena fiyatı kaç dolar olur. Almayı düşünüyor musunuz?

En sevdiğim simülasyon oyunlarından. Sadece son 2 DLC'yi fiyattan dolayı alamadım. İnşallah çok pahalıdan çıkış yapmaz. Ben de bekliyordum. Tahmini 20 dolar gibi geliyor.

Oyunun USD fiyatı 40 dolar olacakmış, bize önerilen fiyat ile satarlarsa 19 dolar olarak çıkacak.

En sevdiğim simülasyon oyunlarından. Sadece son 2 DLC'yi fiyattan dolayı alamadım. İnşallah çok pahalıdan çıkış yapmaz. Ben de bekliyordum. Tahmini 20 dolar gibi geliyor.

Bende anında almak için bekliyorum. Oyun ABD fiyatı 40 dolar olacakmış. 1. oyunda ABD ile mena arasında 10 dolar fark var. Bu da 30 dolar civarına gelebilir belki. Deluxe ile verdiği eşyalar da çok iyi gözüküyor.

Oyunun USD fiyatı 40 dolar olacakmış, bize önerilen fiyat ile satarlarsa 19 dolar olarak çıkacak.
1. Oyunu önerilene göre daha yükseğe satıyorlar.

Oyunda pavyon inşaa etmek için sabırsızlanıyorum.

RTX 2080 Ti istiyor önerilen ayarlarda grafikleri güzel olacak gibi. Umarım Ray Tracing eklemişlerdir.

Oyun $21.59 gibi normal fiyatının bayağı altına çıktı. Bu kadar ucuz olmasını beklemiyordum. İniyor bakalım optimizasyon yapmışlar mı oyuna.

Son düzenleme:

Thief Simulator varsa sizde yaklaşık 2 dolar daha düşüyor fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…