House Flipper 2 çıkıyor!

Supporter pack diye bir şey var 5 dolara güzel şeyler ekliyor mu DLC falan gibi yoksa sadece destek içinmi o paket.

Birincisini severek bitirmiştim gerçi çok kısa sürdü gibi geldi oyun görevleri azdı Voidu ya gelmesini bekliyorum umarım orada ucuz olur.

Birincisini severek bitirmiştim gerçi çok kısa sürdü gibi geldi oyun görevleri azdı Voidu ya gelmesini bekliyorum umarım orada ucuz olur.

Voidu yeni çıkan çoğu oyunu 1000TL gibi bir fiyata koyuyor sayfasına. Zaten şu anda Steam'de bayağı ucuza çıktı. Normal fiyatı 34 dolarken bölgesel fiyatı 20 dolar

Oyunu alıp oynayan varsa nasıl olduğu ve optimizasyonla ilgili bilgi verirse iyi olur.

Oyunu alıp oynayan varsa nasıl olduğu ve optimizasyonla ilgili bilgi verirse iyi olur.

Ben 1 saattir oynuyorum. Optimizasyonu gayet iyi. Çok yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynatıyor. Şimdiye kadar herhangi bir FPS düşmesi ya da çökmeyle falanda karşılaşmadım. Yeni eşyalar falanda eklenmiş bayağı. Yeni çıkacak güncellemelerle bayağı artar.

Sistem nedir peki senin bir de yazmışsın eşyalar arttı diye ama mobilyalar geçen oyunda azdı şu an çeşit var mı?

Sistem nedir peki senin bir de yazmışsın eşyalar arttı diye ama mobilyalar geçen oyunda azdı şu an çeşit var mı?

RTX 3080 Ti, İ9 11.nesil

Mobilya olarak değil de çoğunlukla aksesuar miktarı artmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…