House of Superstep mi Sneaks Up mı?

Tregrast

Kilopat
Daha fazla  
Ayakkabı almayı düşünüyorum da başlıktaki iki satış markası arasında kaldım. Ekşi'deki yorumlarına baktım ikisinin de kötü yorumu var. Kimisi defolu geldiğini söyler, kimisi müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu söyler kimisi de kargoda sıkıntı olduğunu söylüyor. Üründe sıkıntı çıkmaması ve mağduriyetin yaşamamak açısından hangi satış markasını önerirsiniz?

İki firmadan da alışverişlerim oldu, SuperStep'in kargolaması ve müşteri hizmetleri daha ilgili. Sneaks Up'tan aldığım ürün 10 günde falan anca gelmişti, defalarca aramıştım müşteri hizmetlerini. SuperStep ise kargo konusunda gayet hızlı, indirim döneminde değilse ortalama 2-3 günde kargonuz size ulaşıyor. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve çözüm odaklı. Bir ürünü iade etmiştim, herhangi bir sıkıntı yaşatmadan para iadesi yapıldı. SuperStep'ten almanızın daha iyi olacağını düşünüyorum.

İki firmadan da alışverişlerim oldu, SuperStep'in kargolaması ve müşteri hizmetleri daha ilgili. Sneaks Up'tan aldığım ürün 10 günde falan anca gelmişti, defalarca aramıştım müşteri hizmetlerini. SuperStep ise kargo konusunda gayet hızlı, indirim döneminde değilse ortalama 2-3 günde kargonuz size ulaşıyor. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve çözüm odaklı. Bir ürünü iade etmiştim, herhangi bir sıkıntı yaşatmadan para iadesi yapıldı. SuperStep'ten almanızın daha iyi olacağını düşünüyorum.
Teşekkürler. House of Superstep ile Superstep siteleri de farklı, gene de hizmet de bir fark olur mu peki? Benim alacağım ayakkabı House of Superstep'te var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı