House Party 300 TL oldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1661795834690.png

Fiyatların her birisine bakarsak sanırsam oyun zam yemiş ekonomiden ziyade.

İstek listemdeydi oyun en son indirimlerde almadım biraz daha düşünce alırım dedim, bu fiyattan sonra alacağımı düşünmüyorum maalesef. 30 dolarlık oyunlar bile 160 - 200 TL arası olurken bu oyunun 300 TL olması şaka gibi.

Sende neden Türkçe yok diye laf etme. 300TL bu dönemde para mı 1 akşam yemeği bile etmez.
Oyun oynayan kitlenin çoğu için 300TL hafta geçirtiyor.

Türkçe yamanın olmamasının sebebi korsan mı gerçekten? Rus-Avrasya kökenli çoğu warez grubu canım ama ben uzun bir süredir hiç bir oyunun Rusça-Lehçe-Çince vs. eksik geldiğini görmedim. Bu aptalca fikrinizi 2022 yılında hala savunabiliyor ve toplum içinde sunabiliyorsunuz çok garip.

Üstüne üstlük bu aptalca fikri savunmak bir kenara dursun, 300TL günümüz şartlarında saatlik yaklaşık 25TL kazanan bir asgari ücretli için 12 gün, neredeyse bir ayın yarısı demek!

Korsana destek vermemeni anlarım ancak bu artık ileri düzey bir bencillik, aşağılayıcı üslup ve duyarcılık. Dil eksiğinin sebebi korsan sanıyorsunuz halen. Çok garip.

Kendinize gelin, market alışverişinden oyun alışverişine her alanda bu fahiş fiyatlara alışmış olmanız çok kötü. Umarım gerçekliğe adımınız atıp 300TL'nin standart bir vatandaş için ne anlama geldiğini öğrenirsiniz bir gün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı