Hover Zoom+ eklentisinin alternatifi var mı?

Orkun_Gamer1993

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım:
Asus Republic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe
Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8 GHz
16 GB
Intel HD Graphics Family 630 128 MB
Nvidia Geforce GTX 1050 4 GB.
Meslek
Pazarlama Perakende Sigortacılık Dalı
Arkadaşlar, benim konu başlağındaki yazdığım gibi artık yani hover Zoom + kullanamıyorum, çünkü sebebi artık desteklenmiyor maalesef alternatifi var mı?

Hocam hover Zoom eklentisinin alternatifi olarak ımage Zoom veya Zoom gibi Chrome eklentilreini deneyin.

Peki hocam yani bu image Zoom veya Zoom eklentinin adı mı ya da eklenti türü mü, ben yani yakından görmek için kullanacağım sizde galiba hover Zoom + kullanıyordunuz da artık Chrome sağ olsun çoğu şeyide desteklemiyor maalesef o yüzden ben ne bulacağım tam olarak bilmiyorum, bunlar olur mu acaba pek?

Hocam biraz geç baktım kusura bakmayın evet bunlar eklentilerin adları ımage Zoom veya Zoom diye aratırsan çıkar hover Zoom gibi çalışıyorlar ama hepsi her sitede aynı performansı vermeyebilir.

Hocam biraz geç baktım kusura bakmayın evet bunlar eklentilerin adları ımage Zoom veya Zoom diye aratırsan çıkar hover Zoom gibi çalışıyorlar ama hepsi her sitede aynı performansı vermeyebilir.

Hocam, aslında mesajla aradığınız çok iyi oldu tekrar yani ben dün eklentileri denedim başka yakınlaştırma eklentileri yani, photo Zoom var işte image Zoom tool var hatırladığım bir sürü var da hocam bunlar bazıları HD fotoğraf olarak çıkartıyor üzerine geldi mi, ama hocam photo Zoom Google üzerinde ilk oldu sonra problem çıkardı hemen sonra yani pek bir eklenti bulamadım hocam maalesef, yakınlaştırmaya çok ihtiyacım var yani bu konuyu açtığım ama çoğu eklenti pek olmadı maalesef hover Zoom + ise Google Chrome engel oldu hocam artık desteklemiyor sildirdi maalesef gerçi Google olmak üzere bazılarında çalışmıyordu açıkçası kısacası ne yapacağım bilmiyorum hocam maalesef.

Hocam ımagus eklentisi var Chrome web Store'de hala çalışıyor linkini bırakayım Chrome Web Store

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…