Ardagwzel Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 RAM 16 Gb 3200 Mhz Ekran kartı Nvidia 4050 Rtx İşlemci 12 Çekirdek 4.4Ghz İntel {NVIDIA RTX 4050} {16 GB 3200 MHz RAM} {12 çekirdek 4.4GHz işlemci} Yukarıdaki belirttiğim sisteme sahip PC de Hogwarts Legacy oyununda durduk yere oyundan atıyor. Bunun çözümü nedir?
{NVIDIA RTX 4050} {16 GB 3200 MHz RAM} {12 çekirdek 4.4GHz işlemci} Yukarıdaki belirttiğim sisteme sahip PC de Hogwarts Legacy oyununda durduk yere oyundan atıyor. Bunun çözümü nedir?
Çözüm Ardagwzel 13 Haziran 2024 oyunmaker1 dedi: Oyun orijinal değilse belki o yüzden atabilir. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten aldım. KHADHRAL dedi: Dosya doğrulama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım etki etmedi hala aynı. Durum güncellemesi yazıyorum ayarlardan donanım hızlandırmalı GPU şeysini kapayınca sorun düzeldi.
oyunmaker1 dedi: Oyun orijinal değilse belki o yüzden atabilir. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten aldım. KHADHRAL dedi: Dosya doğrulama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım etki etmedi hala aynı. Durum güncellemesi yazıyorum ayarlardan donanım hızlandırmalı GPU şeysini kapayınca sorun düzeldi.
KHADHRAL Megapat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 344 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 Dosya doğrulama yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
oyunmaker1 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer patates tarlası 13 Haziran 2024 #3 Ardagwzel dedi: {NVIDIA RTX 4050} {16 GB 3200 MHz RAM} {12 çekirdek 4.4GHz işlemci} Yukarıdaki belirttiğim sisteme sahip PC de Hogwarts Legacy oyununda durduk yere oyundan atıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal değilse belki o yüzden atabilir. Artı 0 Eksi
Ardagwzel dedi: {NVIDIA RTX 4050} {16 GB 3200 MHz RAM} {12 çekirdek 4.4GHz işlemci} Yukarıdaki belirttiğim sisteme sahip PC de Hogwarts Legacy oyununda durduk yere oyundan atıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal değilse belki o yüzden atabilir.
KS KS Ardagwzel Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #4 oyunmaker1 dedi: Oyun orijinal değilse belki o yüzden atabilir. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten aldım. KHADHRAL dedi: Dosya doğrulama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım etki etmedi hala aynı. Durum güncellemesi yazıyorum ayarlardan donanım hızlandırmalı GPU şeysini kapayınca sorun düzeldi. Son düzenleme: 13 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
oyunmaker1 dedi: Oyun orijinal değilse belki o yüzden atabilir. Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten aldım. KHADHRAL dedi: Dosya doğrulama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım etki etmedi hala aynı. Durum güncellemesi yazıyorum ayarlardan donanım hızlandırmalı GPU şeysini kapayınca sorun düzeldi.