Bari diğer videoları izleyeyim dedim de bu kadar saçma bir şey olamaz. Aynı zamanda çok iğrenç. Kapitalizm bu kadar kötü bir şey. Böyle videolar yapan adamın zaten psikolojisinden şüphe etmemek saçma olur.
İnsanlar açlıktan ölüyor ya. Gerçekten yiyecek bulamadıkları için ölüyorlar. Düşünsenize, çevrenizde hiç yiyecek yok. Ve siz bir damla su için bile göz yaşı dökeceksiniz. Ve peki bu adam ne yapıyor? Afedersiniz klozetine bile sosisler, balıklar koyuyor.
Neredeyse her yiyeceğimi yerken bile bunlar aklıma geliyor. Kendi halime şükretmiyorum çünkü başkalarının çaresizliklerinden ders çıkarmak istemiyorum. Yani başka birisi açlıktan ölürken ben yediklerim için şükredemem. Bunu yapabilecek, buna göz yumabilecek kadar nankör değilim. Dostoyevski'nin bir sözünü hatırlatmak isterim, "Başkalarının çaresizliklerine bakıp kendi haline şükredenlerden tiksiniyorum."
Gerçekten mi ? Şu nohut tanesi kadar beyni olmayan insanın videolarını mı izliyorsunuz ? Şu aciz varlığın yaptığı hiç bir şey komik değil. O elinde ki Nimet lan Nimet ! Şu insanı izleyeceğinize gidin televizyonunuzu açın,bakın ne var orda. O kadar aç insan varken bu güzelim Nimetler ile oyun oynuyor. Gerçekten akıl almaz bir saçmalık. Şiddetle kınıyorum !