N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 8 Temmuz 2013 #11 Yav adam hayattan nefret ediyor. Birde astımı olmalı 1-2 vuruşta nefes nefese kalıyor. Biraz düşündümde. Abazada olabilir!
Yav adam hayattan nefret ediyor. Birde astımı olmalı 1-2 vuruşta nefes nefese kalıyor. Biraz düşündümde. Abazada olabilir!
Kerem Yaşar Kilopat Katılım 27 Aralık 2012 Mesajlar 774 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2013 #12 İyi bari çarpılmıyor. Epic Meal Time da bundan farksız
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 8 Temmuz 2013 #13 Kerem Yaşar dedi: İyi bari çarpılmıyor. Epic Meal Time da bundan farksız Genişletmek için tıkla... Cidden izlerken bi yandan gülüyor, bi yandan yapmak istediklerimi o yapıyor, bir yandanda sanki ben çarpılacakmışım gibi geliyor. Eminim fiyakalı ateistlerimizden Recep abi bile bu kadar israfın doğru olmadığını düşünüyordur .
Kerem Yaşar dedi: İyi bari çarpılmıyor. Epic Meal Time da bundan farksız Genişletmek için tıkla... Cidden izlerken bi yandan gülüyor, bi yandan yapmak istediklerimi o yapıyor, bir yandanda sanki ben çarpılacakmışım gibi geliyor. Eminim fiyakalı ateistlerimizden Recep abi bile bu kadar israfın doğru olmadığını düşünüyordur .
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 8 Temmuz 2013 #14 Adamın arka bahçesinde kaç tane tavuk var bilen var mı ?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2013 #15 Her videoda yumurta mutlaka var.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2013 #16 İlk keşfettiğinizde çok komik ama sonra ne olacağını bildiğiniz için hemen hemen hiç komik gelmiyor.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 8 Temmuz 2013 #17 Ömer Gündüz dedi: İlk keşfettiğinizde çok komik ama sonra ne olacağını bildiğiniz için hemen hemen hiç komik gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıldım artık .
Ömer Gündüz dedi: İlk keşfettiğinizde çok komik ama sonra ne olacağını bildiğiniz için hemen hemen hiç komik gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıldım artık .
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2013 #18 Yok her videoda mutlaka değişik bir şey yapıyor, mesela bu videoda sütü masanın üstüne bilerek dökmesine koptum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Yok her videoda mutlaka değişik bir şey yapıyor, mesela bu videoda sütü masanın üstüne bilerek dökmesine koptum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 25 Eylül 2021 #19 salihkars66 dedi: evet bende takip ediyorum neden bilmiyorum ama güldürüyor iğrenç olsa bile bütün videolarını da izledim Genişletmek için tıkla... Aynı ben nedense güldürüyor ilk izlediğim videosu "how to uninstall Internet Explorer"
salihkars66 dedi: evet bende takip ediyorum neden bilmiyorum ama güldürüyor iğrenç olsa bile bütün videolarını da izledim Genişletmek için tıkla... Aynı ben nedense güldürüyor ilk izlediğim videosu "how to uninstall Internet Explorer"
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 25 Eylül 2021 #20 İğrenç mide bulandırıcı videoları var ama yine de güldürmeyi başarıyor bir de MacBook kırma videosu var onda çok güldüm.
İğrenç mide bulandırıcı videoları var ama yine de güldürmeyi başarıyor bir de MacBook kırma videosu var onda çok güldüm.