onlinee Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım laptopun anormal bir RAM tüketimi var. RAM 4 GB. Sadece Chrome çalışırken olan performans; Chrome+ hiçbir işlem yapılmadan sadece açık olan Microsoft Store= %90 RAM kullanımı? Bunun nedenleri nelerdir veya neler yapabilirim? Nasıl düşürülür? Yardımcı olursanız sevinirim hocalarım. Sürprizbozan: Laptop Özellikleri Windows 10. https://www.epey.com/laptop/hp-14s-fq1019nt-4h0v5ea.html
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım laptopun anormal bir RAM tüketimi var. RAM 4 GB. Sadece Chrome çalışırken olan performans; Chrome+ hiçbir işlem yapılmadan sadece açık olan Microsoft Store= %90 RAM kullanımı? Bunun nedenleri nelerdir veya neler yapabilirim? Nasıl düşürülür? Yardımcı olursanız sevinirim hocalarım. Sürprizbozan: Laptop Özellikleri Windows 10. https://www.epey.com/laptop/hp-14s-fq1019nt-4h0v5ea.html
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #2 RAM tüketimini normal olarak görüyorum. Sisteminizde 4 GB RAM var ve Chrome çok RAM tüketen bir web tarayıcı.
RAM tüketimini normal olarak görüyorum. Sisteminizde 4 GB RAM var ve Chrome çok RAM tüketen bir web tarayıcı.
onlinee Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #3 altotziki dedi: RAM tüketimini normal olarak görüyorum. Sisteminizde 4 GB RAM var ve Chrome çok RAM tüketen bir web tarayıcı. Eki Görüntüle 1322872 Genişletmek için tıkla... Rica etsem, sadece Technopat ve Microsoft Store açıkken kullanılan RAM miktarını atabilir misiniz? @altotziki
altotziki dedi: RAM tüketimini normal olarak görüyorum. Sisteminizde 4 GB RAM var ve Chrome çok RAM tüketen bir web tarayıcı. Eki Görüntüle 1322872 Genişletmek için tıkla... Rica etsem, sadece Technopat ve Microsoft Store açıkken kullanılan RAM miktarını atabilir misiniz? @altotziki
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #4 onlinee dedi: Rica etsem, sadece Technopat ve Microsoft Store açıkken kullanılan RAM miktarını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge kullanıyorum ve 4 GB RAM var.
onlinee dedi: Rica etsem, sadece Technopat ve Microsoft Store açıkken kullanılan RAM miktarını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge kullanıyorum ve 4 GB RAM var.
onlinee Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #5 altotziki dedi: Microsoft Edge kullanıyorum ve 4 GB RAM var. Eki Görüntüle 1322984 Genişletmek için tıkla... Hmm, yükseltme gerekli yani İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam.
altotziki dedi: Microsoft Edge kullanıyorum ve 4 GB RAM var. Eki Görüntüle 1322984 Genişletmek için tıkla... Hmm, yükseltme gerekli yani İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #6 onlinee dedi: Hmm, yükseltme gerekli yani İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler.
onlinee dedi: Hmm, yükseltme gerekli yani İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler.