BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.210 Çözümler 17 Yer BODRUM 18 Nisan 2023 #11 umutcanceylan dedi: Nays kampanyası Trendyol'da geçiyor mu? İptal edip onunla alayım. Genişletmek için tıkla... Geçiyor hocam.
umutcanceylan dedi: Nays kampanyası Trendyol'da geçiyor mu? İptal edip onunla alayım. Genişletmek için tıkla... Geçiyor hocam.
umutcanceylan Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 97 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2023 #12 Trendyol'dan nefretim bir kat daha arttı. İkinci siparişimin parasını çekip iptal ettiler. Üç gün para iadesi bekle işin yoksa.
Trendyol'dan nefretim bir kat daha arttı. İkinci siparişimin parasını çekip iptal ettiler. Üç gün para iadesi bekle işin yoksa.
PatrickBateman Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Çözümler 6 18 Nisan 2023 #14 222744 dedi: Eki Görüntüle 1745389Eki Görüntüle 1745390Eki Görüntüle 1745391 Genişletmek için tıkla... Selam fotoğraf için teşekkürler, kenarlarında süngerimsi bir katman var mı ? yoksa sadece kumaş mı ? tam emin olamadım.
222744 dedi: Eki Görüntüle 1745389Eki Görüntüle 1745390Eki Görüntüle 1745391 Genişletmek için tıkla... Selam fotoğraf için teşekkürler, kenarlarında süngerimsi bir katman var mı ? yoksa sadece kumaş mı ? tam emin olamadım.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 18 Nisan 2023 #15 PatrickBateman dedi: Selam fotoğraf için teşekkürler, kenarlarında süngerimsi bir katman var mı ? yoksa sadece kumaş mı ? tam emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi tam anlamadım ama içinde ince ve yumuşak bir katman var hocam çanta dışı ve içi arasında sanırım.
PatrickBateman dedi: Selam fotoğraf için teşekkürler, kenarlarında süngerimsi bir katman var mı ? yoksa sadece kumaş mı ? tam emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi tam anlamadım ama içinde ince ve yumuşak bir katman var hocam çanta dışı ve içi arasında sanırım.
PatrickBateman Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Çözümler 6 18 Nisan 2023 #16 222744 dedi: Dediğinizi tam anlamadım ama içinde ince ve yumuşak bir katman var hocam çanta dışı ve içi arasında sanırım. Genişletmek için tıkla... Kısaca şöyle sorayım o zaman. Laptop sert bir zemine düştüğünde korur mu sizce? kumaşı kalın ve arası süngerli mi her tarafının?.
222744 dedi: Dediğinizi tam anlamadım ama içinde ince ve yumuşak bir katman var hocam çanta dışı ve içi arasında sanırım. Genişletmek için tıkla... Kısaca şöyle sorayım o zaman. Laptop sert bir zemine düştüğünde korur mu sizce? kumaşı kalın ve arası süngerli mi her tarafının?.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 18 Nisan 2023 #17 PatrickBateman dedi: Kısaca şöyle sorayım o zaman. Laptop sert bir zemine düştüğünde korur mu sizce? kumaşı kalın ve arası süngerli mi her tarafının?. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bence cihaz Allahına kavuşur, hafif düşmelerde falan belki de şakkadanak şeklinde düşse bence cihaz gider.
PatrickBateman dedi: Kısaca şöyle sorayım o zaman. Laptop sert bir zemine düştüğünde korur mu sizce? kumaşı kalın ve arası süngerli mi her tarafının?. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bence cihaz Allahına kavuşur, hafif düşmelerde falan belki de şakkadanak şeklinde düşse bence cihaz gider.
PatrickBateman Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Çözümler 6 22 Nisan 2023 #18 222744 dedi: Yok hocam bence cihaz Allahına kavuşur, hafif düşmelerde falan belki de şakkadanak şeklinde düşse bence cihaz gider. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam gayet açıklayıcı bir cevap oldu aydınlattığınız için teşekkür ederim
222744 dedi: Yok hocam bence cihaz Allahına kavuşur, hafif düşmelerde falan belki de şakkadanak şeklinde düşse bence cihaz gider. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam gayet açıklayıcı bir cevap oldu aydınlattığınız için teşekkür ederim