HP 15-AB202NT iyi midir?

Kerm_e

Hectopat
Merhabalar güzel insanlar, iyi günler. HP 15-AB202NT modelini kullanıyorum iyi midir?
Not: Samsung 870 EVO 500 GB SSD güncellemesi yaptım. CD girişini de iptal edip cihazı aldığımda içinde bulunan 1 TB'lik HDD'yi oraya taktım.
Günlük kullanım için.

Son düzenleme:
Bilinen bazı oyunları oynarsınız. ETS 2, en düşük grafikte FH 4 gibi gibi. Günlük kullanım olarak SSD eklediğiniz için oldukça iyi olmuş. Bence iş görür.

Bilinen bazı oyunları oynarsınız. ETS 2, en düşük grafikte FH 4 gibi gibi. Günlük kullanım olarak SSD eklediğiniz için oldukça iyi olmuş. Bence iş görür.
Eskiden yüksek ayarlarda oynayabiliyordum. Son güncellemeden sonra fps baya düştü

Eskiden yüksek ayarlarda oynayabiliyordum. Son güncellemeden sonra fps baya düştü
Açıkçası yüksek ayarlarda oynamak sistemi fazla yorar. Düşük ayarlarda oynarsınız tabi onda sorun yok.

Açıkçası yüksek ayarlarda oynamak sistemi fazla yorar. Düşük ayarlarda oynarsınız tabi onda sorun yok.
Önceden o kadar yormuyordu kendimde ayar yapıyordum tüm ayarlar yüksekte değil di yani ama artık oyun oynamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…