tprkgms Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 30 Nisan 2018 #1 @claus Yukarıdaki hatayı alıyorum. Yapılması gerek BIOS ayarlarını kendi BIOS ayarlarımda bulamadım. BIOS ayarlarım aşağıdadır. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2018
@claus Yukarıdaki hatayı alıyorum. Yapılması gerek BIOS ayarlarını kendi BIOS ayarlarımda bulamadım. BIOS ayarlarım aşağıdadır.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.252 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2018 #2 Rehbere göre BIOS ayarlarını yapın ve USB'yi boot edin. Ayrıca hangi sürümü yüklemeye çalışıyorsun ?
tprkgms Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 30 Nisan 2018 #3 claus dedi: Rehbere göre BIOS ayarlarını yapın ve USB'yi boot edin. Ayrıca hangi sürümü yüklemeye çalışıyorsun ? Genişletmek için tıkla... High Sierra 10.13.4
claus dedi: Rehbere göre BIOS ayarlarını yapın ve USB'yi boot edin. Ayrıca hangi sürümü yüklemeye çalışıyorsun ? Genişletmek için tıkla... High Sierra 10.13.4
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.252 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #4 Secure boot disable yap. Duruma göre Legacy support Enabled yapıp dene.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 1 Mayıs 2018 #5 Secure Boot'u Disable edebilmen için bazı sistemler senden BIOS şifresi koymanı isteyebilir. BIOS güvenlik ayarlarından BIOS'a güvenlik şifresi koy ve Disable seçeneğini birde öyle dene.
Secure Boot'u Disable edebilmen için bazı sistemler senden BIOS şifresi koymanı isteyebilir. BIOS güvenlik ayarlarından BIOS'a güvenlik şifresi koy ve Disable seçeneğini birde öyle dene.
tprkgms Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 1 Mayıs 2018 #6 Dediklerinizi denedikten sonra USB'den boot etmeyi başardım ama USB'yi çıkardığımda boot0ss hatası alıyorum. Onuda çözmeye çalışacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2018
Dediklerinizi denedikten sonra USB'den boot etmeyi başardım ama USB'yi çıkardığımda boot0ss hatası alıyorum. Onuda çözmeye çalışacağım.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 1 Mayıs 2018 #7 USB'de bulunan EFI dosyasını Sabit Disk'in de ki EFI dosyasıyla değiştirdin mi ? USB'de ki EFI klasörünü kopyalaman gerek.
USB'de bulunan EFI dosyasını Sabit Disk'in de ki EFI dosyasıyla değiştirdin mi ? USB'de ki EFI klasörünü kopyalaman gerek.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.252 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #8 USB'yi neden çıkarttın kurulum yapmadan ?
tprkgms Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 1 Mayıs 2018 #9 Kurulum yaptım hocam. USB'siz boot etmeyi de hallettim ama ses ve ethernet kartını görmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2018
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.252 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #10 Ses için bu rehberi uygulayın. https://www.technopat.net/sosyal/konu/voodoohda-2-9-ses-sueruecuesue.513541/ Aslında ethernet kartını görmesi lazımdı. Kablolu olarak bağnamıyorsan ethernet kartının modelini AIDA aracı ile öğrenip burada paylaşın.
Ses için bu rehberi uygulayın. https://www.technopat.net/sosyal/konu/voodoohda-2-9-ses-sueruecuesue.513541/ Aslında ethernet kartını görmesi lazımdı. Kablolu olarak bağnamıyorsan ethernet kartının modelini AIDA aracı ile öğrenip burada paylaşın.