Merhaba, benim laptopum HP GAMING LAPTOP 15-BC202NT 15.6 ve bende iki ekran kartı var; aslı GTX 1050. Neyse çoğu oyunda full ekran sıkıntısı yok ama geçen Knight Online 1920x1080 açınca ekran kaymış gözüktü sağ alta doğru sonra araştradım. Ekran ölçeklendirme var ve bende %125'te. 100'e getriince yazılar uygulamalar hepsi çok küçülüyor, öyle kullanamıyorum ben. Ölçeklendirmeyi değiştiremem yoksa sıkıntı Intel ayarlarına da baktım işte koru seçeneğini felan kaldrmayı denedim, tam ekran felan seçtim hiçbiri olmadı. Ölçeklendirmeyi 100'e getirmekten başka ne yapmam lazım? Metin büyütmeyi de denedim ama eşitlenmiyor?
Bazı eski program ve oyunlar (Knight Online gibi) bu ölçeklendirmeye uyum sağlayamayabiliyor.
Ölçeklendirme %125 iken Knight Online harici bir oyun deneyin, aynı sıkıntı oluyor mu?
Bazı eski program ve oyunlar (Knight Online gibi) bu ölçeklendirmeye uyum sağlayamayabiliyor.
Ölçeklendirme %125 iken Knight Online harici bir oyun deneyin, aynı sıkıntı oluyor mu?
Bu aralar mmorpg istedim ve c9 u indirdim onda da aynı sorun oldu ama onun dışında gta 5 ,assasin creed en az ilk 4 seri sonra bir sürü oyun oynadım gta 4 prototype gibi hiçbirinde sıkıntı çıkmadı ?