I Ismayilbaba Centipat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2 25 Kasım 2019 #1 Öncelikle bu konuyu cevaplandıran herkese teşekkürlerimi bildiriyorum. Sorum şöyle, HP 15-BS085NIA modeline SSD takmak mümkün müdür? Eğer mümkünse hangi SSD takılabilir ve Windows işletim sistemi kurulabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2019
Öncelikle bu konuyu cevaplandıran herkese teşekkürlerimi bildiriyorum. Sorum şöyle, HP 15-BS085NIA modeline SSD takmak mümkün müdür? Eğer mümkünse hangi SSD takılabilir ve Windows işletim sistemi kurulabilir mi?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2019 #2 2.5inç SSD takabilirsiniz, işletim sistemi kurulur.
I Ismayilbaba Centipat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2 29 Kasım 2019 #3 Hocam ben m.2 ssd ima etmişdim
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #4 Fazla doküman bulamadım fakat BS, BR, BF serisine M2 takılabileceğine dair bir video buldum fakat hangi tür M2 SSD desteklediğini bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fazla doküman bulamadım fakat BS, BR, BF serisine M2 takılabileceğine dair bir video buldum fakat hangi tür M2 SSD desteklediğini bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et