HP 15-BS102NT SSD ve RAM önerisi

MERTÖZBEK54

Hectopat
Selamın aleyküm arkadaşlar, benim HP 15-bs102nt (2PM28EA) Notebook elimde bu cihaz mevcut. Buna 4 GB RAM var acaba buna 8 GB RAM daha ilave ettirsem bir de M.2 SSD taksam nasıl bir cihaz? Sizce bir de 120 GB'lik bu cihaza M.2 SSD önerirseniz? Bir de 8 GB RAM önerilerinizi bekliyorum.

ram ve ssd ilavesi yaptım
ram olarak Kingston KRV24S17S8/8 -8gb 2400 mhz modelini aldım sorunsuz bir şekilde çalıştı.
SSD ise başta NVMe desteği vardır diye düşünerek NVMe ssd aldım fakat çalıştırmadı(desteklemiyor hp ile görüştüm).Daha sonra iade ederek WD 120 GB Sata Green M.2 SSD WDS120G2G0B aldım sorunsuz bir şekilde gayet verimli olarak soylenilen hızları vererek çalıştı.

Hocam bir sorum daha olacak laptop boştayken ve sessiz bir ortamdayken fan sesi duyuyor musunuz?

Hocam bir sorum daha olacak laptop boştayken ve sessiz bir ortamdayken fan sesi duyuyor musunuz?

Hocam selamünaleyküm benim sorum sizde de HP15 BS102NT laptop var sanırım ben buna SSD almayı düsünüyorum fakat hangi tür SSD almam lazım arastırdım braz ama tam anlayamadım bu simdi 2girisli olan M.2 NVMe SSD desdekliyor mu yoksa 3 girisli SATA SSD yazandan mı desdekliyor simdiden cevabınız Çin teşekkürler. attığım resimlerden hangisi uygun bu bilgisayar için hocam

Hocam ben henüz SSD takviyesi yapmadım ama yapan kişiler M.2 NVMe takıldığında sorun yaşadığını söylüyorlar. Attığınız 2. SSD (WD Green) uygun olacaktır. RAM yükseltmesi yapmak isterseniz Crucial Basics 4 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM CB4GS2400 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ben bunu taktım fakat 180 liraya almıştım.

Anladım hocam teşekkür ederim RAM olarak ben Corsair 8 GB 2400MHz aldım toplam 12 GB oldu RAM bilgisayar oncekinden iyi ama SSD takviyesi sart gibi geliyor acılıslarda yine hantal kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…