HP 15-BS153NT Intel Core i3-5005U 4GB RAM 1TB HDD 15.6
m.trendyol.com
Bu laptop nasıldır? İnternet işleri ve FIFA ile COD gibi oyunlar oynamak istiyorum. Sizin 2000 TL civarında oyun da oynayabileceğim bir laptop öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Valla açıkçası benim herkese söylediğim şey ki zevktir ama laptop oyun için kralı gelse iyi bir tercih değil kanımca bu bir. İkincisi ise üstüne eklenip daha iyisi alınabilir şayet oyun için alınıyorsa... İşlemci ve ram yeterli kalmayacaktır....
HP 15-BS153NT Intel Core i3-5005U 4GB RAM 1TB HDD 15.6
m.trendyol.com
Bu laptop nasıldır? İnternet işleri ve FIFA ile COD gibi oyunlar oynamak istiyorum. Sizin 2000 TL civarında oyun da oynayabileceğim bir laptop öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
HD Graphics 5500 Yeni Fifa'yı biraz zor oynatır. HP ısınma konusunda Casper'dan sonra en iyisidir onu göz önünde bulundurmak lazım. Ama özellikleri fiyatına göre güzel gibi duruyor.
HD Graphics 5500 Yeni Fifa'yı biraz zor oynatır. HP ısınma konusunda Casper'dan sonra en iyisidir onu göz önünde bulundurmak lazım. Ama özellikleri fiyatına göre güzel gibi duruyor.
Bro ısınma en son düşünmen gereken konu. Isınma sorunu hertürlü takviye vs ile çözülür.... Ancak şu da bir gerçek fiyatına göre teknik olarak iyi bir ürün.
@Onur Menderes Casper o konuda en kralı. 90 dereceyi geçince ışıklı mışıklı oluyor o bile yeterli olacaktır herhalde sana. Bu daha iyi gibi duruyor ayrıca: