HP 15-BW077AX SSD takılır mı?

opakss

Hectopat
Arkadaşlar şimdi konuya şöyle değiniyim. Öncelikle masaüstü değil bilgisayarım HP MacBook diye geçiyor ama biraz MacBook'lardan fazla büyük. Modeli HP 15-BW077AX galiba bu tam bilmiyorum. 8 GB RAM AM9 serisi işlemci R5 M330 ekran kartı 1TB HDD Windows kurulu almıştık yaklaşık 2 yıl önce. Şimdi ben biraz araştırdım büyük ihtimal sorun HDD ile alakalı. Garantisi bitti yani mecbur tamire vereceğim. Şu an da sorun devam ediyor hala. HDD ile yaşadığım sorunlar öncelikle disk kullanımı hep %90 / %100. bu yüzden bilgisayarda aralıklı donmalar yavaşlıklar kasmalar yaşıyorum. Oyun oynarken takılmalar, Alt Tab'da bir şeye girmem çok zaman alıyordu. Şimdi büyük ihtimal tamire gittiğinde adam bana disk te sorun var diyecek. Mecbur HDD almak zorunda kalacağım. Ama ben SSD almak istiyorum çünkü hız bakımından açılış kapama süresi bakımından dhaa kaliteli ve iyi. Size soracağım sorular. Bu sorunun SSD almaktan başka çözümü var mıdır? Diyelim SSD aldım bu laptopa uyumlu mudur? Takılır mı? Teşekküe ederim.
Yardım edicek biri yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…