HP 15-DA1083NT BIOS'ta USB görmüyor

Tickha Gen

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
MX130
İşlemci
İ5-8265U

HP 15-DA1083NT bilgisayar modelim bu. Fotoğrafta gördüğünüz hatayı veriyor, kendi elimle boot64X. EFI'ye tıkladım yoksa BIOS'ta gözükmüyor. Kendi elimle Boot Options'ta gözükmesine rağmen Boot edemiyorum. Rufus ayarlarım GPT'deydi. ISO dosyasında bir sıkıntı mı var?​

Başka bir PC'de deneme şansım oldu yine aynı hata nerede yanlış yapıyorum?

Dosya Ekleri

• 23787938-6ABE-4511-B679-A4BD1F28B228.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 57
Secure Boot kapalı güzel BIOS ayarlarınızı sıfırlayıp tekrar dener misiniz?
Load Setup Defaults ayarını yaptım hocam

Dediğiniz herşeyi yaptım hocam şimdi Boot Order kısmında yapacağım bir şey var mı acaba?

Dediğiniz herşeyi yaptım hocam şimdi Boot Order kısmında yapacağım bir şey var mı acaba?
Boot Order kısmı böyle

Dosya Ekleri

• image.jpg
    133,6 KB · Görüntüleme: 38
Otomatik boot aldırın F9 veya F11'den deneyiniz.

Otomatik boottan kastınızı anlayamadım. Şu an tekrardan F9 bastım default ayarlarına aldım F11 basınca bip sesi geliyor. Sistem FreeDOS değil, driver sorunu yaşadım maalesef Ghost Spectre adlı OS'te hiç açılmıyor ana ekrana bile gidemiyorum

Tmam şöyle yapalım bilgisayarın seri numarası gerek intel
Rapid Storage Technology (IRST)
sorunu olabilir.

Hocam driver sorunu benim yüzünden PC'lik bir şey yok ne yapacağımı şaşırdım yemin ediyorum

Buradan seri numarayla sürücüyü indirip dizine atın Rapid'i ZIP'den acın dizine atın göz altan gösterin.

Hocam tek o sorun olsa keşke girmeye çalıştığımda User profile cannot be loaded hatası da alıyorum tek çözüm bilgisayarcı sanırım yapamıyorum hiçbir türlü

Hocam benim flash bellek NTFS olması gerekiyormuş GPT kullanınca NTFS olmayınca laptop tanımıyormuş yeni bir flash bellek alıp deneyeceğim değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkürler

Son düzenleme:

Formatlayabilirsiniz flash belleği mod değişebilir,
Versiyone göre exFAT NTFS FAT32 olabiliyor yeni flash bellek almanıza gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…