Öncelikle merhabalar, ben bilgisayarıma kurmak üzere forumdaki macOS Monterey 12.3 imaj dosyasını indirip balenaEtcher ile flashladım ve EFI klasörü olarak forumdaki EFI'yi USB'ye kopyaladım. Fakat bilgisayarı USB'den başlatırken OpenCore ekranına bile gelemeden Config hatası alıyorum imaj içerisindeki default olan EFI dosyasındaki configlerde de laptopum için olan Config dosyası yok. Sadece işlemcimin kasalı PC'ler için Config'i gözüküyor. Yardım edebilir misiniz acaba?
Discord veya özelden destek vermiyoruz. Ben hazırlayıp atarım öyleyse. Realtek bir LAN sürücünüz varmış, öyleyse ethernet portu da mevcuttur. Müsait vaktinizde denersiniz.
Apple logosunun altındaki bar 6-7 dakikadan fazla takılı kalırsa sistemi kapatıp bildirin, hata veya stall aldığınız anlamına denk gelir.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
EFI hazırlayıp paylaşıyorum hemen. Wi-Fi kartınızın tam modeli nedir? AIDA64 > PCI/PnP sekmesinden öğrenebilirsiniz. Wi-Fi kartınızın desteği yok, cihazda ethernet portu var mı? Varsa Ethernet kartınızın modelini öğrenir misiniz? Bu arada 256 GB M.2 NVMe SSD'nizin modeli nedir? Uyumsuzsa en başından tespit etmek daha iyi olur.
Discord veya özelden destek vermiyoruz. Ben hazırlayıp atarım öyleyse. Realtek bir LAN sürücünüz varmış, öyleyse ethernet portu da mevcuttur. Müsait vaktinizde denersiniz.
Apple logosunun altındaki bar 6-7 dakikadan fazla takılı kalırsa sistemi kapatıp bildirin, hata veya stall aldığınız anlamına denk gelir.
EFI hazırlayıp paylaşıyorum hemen. Wi-Fi kartınızın tam modeli nedir? AIDA64 > PCI/PnP sekmesinden öğrenebilirsiniz. Wi-Fi kartınızın desteği yok, cihazda Ethernet portu var mı? Varsa Ethernet kartınızın modelini öğrenir misiniz? Bu arada 256 GB M.2 NVMe SSD'nizin modeli nedir? Uyumsuzsa en başından tespit etmek daha iyi olur.
Bu kısa rehberde, şu anda hangi donanımı kullandığınızı bulmanızı sağlayacağız. Laptop ve toplama sistemde donanım özelliklerini elde etmek biraz daha zor olduğundan, bu esas olarak laptop/toplama sistem kullanan kullanıcılar için geçerlidir. Eğer donanımınızı biliyorsanız bu rehberi atlayıp...
www.technopat.net
Touchpad çalışmazsa endişelenmeyin, herhangi bir şey eklemedim onun için. Synaptics olduğunu öğrendim fakat yine de kurulum sonrasına bıraktım.