HP 15-DA2002NT 8BM99EA 2.el ne kadar eder?

AWCİİ

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, HP 15-DA2002NT 8BM99EA modeli bir laptopa sahibim. Garantisi önümüzdeki haziran ayın 14'ünde bitecek ve 2 yılını dolduracak. Temiz kullandım kırığı veya çiziği yok. Sadece temizlik ve termal macun değişimi yapılmadı fakat soğutucuyla oynayarak ve oyun sürelerini kısa tutarak ısınmaktan uzak tuttum. Herhangi bir iç parçaya zarar geldiğini sanmıyorum. Sizce ederi ne kadardır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı laptopa sahibim, sıfırına 12K çekiyorlar. Maalesef artık çok pahalı olduğundan 8-7.5 hadi olsun 6.5 iyi bir rakam olur gibi düşünüyorum. Sıfırı pahalı çünkü. Ben 2020 Haziran da 6K'ya aldım.

Sahibinden.com'dan aynı marka ve model cihazların fiyatlarına bakarak bir fiyat belirleyebilirsiniz. Tabi sorunu/eksiği olan cihazları daha ucuza ilana koyanlara da dikkat ederek sorunsuz cihazların ortalamasında bi fiyat uygun olacaktır.

Merhabalar, HP 15-DA2002NT 8BM99EA modeli bir laptopa sahibim. Garantisi önümüzdeki haziran ayın 14'ünde bitecek ve 2 yılını dolduracak. Temiz kullandım kırığı veya çiziği yok. Sadece temizlik ve termal macun değişimi yapılmadı fakat soğutucuyla oynayarak ve oyun sürelerini kısa tutarak ısınmaktan uzak tuttum. Herhangi bir iç parçaya zarar geldiğini sanmıyorum. Sizce ederi ne kadardır?

Ürününüz bununla aynı ise sıfırı 12.500-13000 civarı sizde 11.500-11800 civarı satabilirsiniz diye düşünüyorum eğer dediğiniz gibi problemi yoksa

Ürününüz bununla aynı ise sıfırı 12.500-13000 civarı sizde 11.500-11800 civarı satabilirsiniz diye düşünüyorum eğer dediğiniz gibi problemi yoksa

Garantisi bitiyorsa 1-2bin lira daha aşağıda olabilir

Ben 6kya aldım 2020 Haziran'da, garantisi devam ediyor sıkıntısız çiziksiz acaba bunu 10'a falan versem ve masaüstü alsam mantıklı olurmu sizce?

Ben 6kya aldım 2020 Haziran'da, garantisi devam ediyor sıkıntısız çiziksiz acaba bunu 10'a falan versem ve masaüstü alsam mantıklı olurmu sizce?
Şöyle düşünün siz bu laptopa 10k verir misiniz kullanılmış bir laptop her ne kadar iyi kullanılsa dokunulmasa bile aksanı eskir normaldir. 8k ya koymanızı öneririm iyi günler şimdi burada uyanık olup olmamaktan çok mesele bu laptopa adaletli fiyat vermek yoksa laptopu yeni açtım ama 2 yıl önce alındı yazarak 10kya da satabilirsiniz. Ek olarak size atıfta bulunmuyorum sözüm meclisten dışarıdır

Şöyle düşünün siz bu laptopa 10k verir misiniz kullanılmış bir laptop her ne kadar iyi kullanılsa dokunulmasa bile aksanı eskir normaldir. 8k ya koymanızı öneririm iyi günler şimdi burada uyanık olup olmamaktan çok mesele bu laptopa adaletli fiyat vermek yoksa laptopu yeni açtım ama 2 yıl önce alındı yazarak 10kya da satabilirsiniz. Ek olarak size atıfta bulunmuyorum sözüm meclisten dışarıdır
Sıkıntı yok hocam uyanıklık değil ama sıfırı 12k. Bende öylesine fiyat verdim saticagim zaman 9-8 gibi bir şey yaparım yuvarlana hesap yani.
Ayrıca bu laptop asla 12k falan etmez Max edeceği 3k falan ama nabıcan işte...

11500'e sen al:)
Sıkıntı yok hocam uyanıklık değil ama sıfırı 12k. Bende öylesine fiyat verdim saticagim zaman 9-8 gibi bir şey yaparım yuvarlana hesap yani.
Ayrıca bu laptop asla 12k falan etmez Max edeceği 3k falan ama nabıcan işte...
Sıfırı tamamen satıcıyla ilgili. MX 450, 11. Nesil i5'li laptop 9500-10000 civarinaydi 1-2 gün önce. 12-13'e RTX 3050'li laptoplar var. Biri fahiş fiyat yazdı diye o fiyat üzerinden fiyatlandırma yaparsan satman imkansızlaşir. Ederi 5-6 civarı maximum.

11500'e sen al:)

Sıfırı tamamen satıcıyla ilgili. MX 450, 11. nesil i5'li laptop 9500-10000 civarinaydi 1-2 gün önce. 12-13'e RTX 3050'li laptoplar var. Biri fahiş fiyat yazdı diye o fiyat üzerinden fiyatlandırma yaparsan satman imkansızlaşir. Ederi 5-6 civarı maximum.

Aynen öyle o 12kya koyan satıcı asla satamayacak, elinde RTX imkanı varken kim neden gitsin MX110'lu laptop alsın.

10500'e koyup 10000'e satsam peki? Fazla kaçar mı yoksa az çok doğru olur mu? Piyasada çok çakal var onlardan biri olmak istemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı