HP 15-DA2049NT alınır mı?

CubbeliPEPE

Hectopat
Yer
hm
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
4 GB RAM yetersiz kalacaktır ne kadar işlemci 10. nesil ve yeterli de olsa.
Şu ürünleri öneririm:
Edit: Direkt Huawei marka laptopu öneririm. Az önce linkini koyduğum HP laptop Full HD değilmiş.

APU bir notebooka bu kadar para verilmez.
İkinci el bu fiyata i7 6.nesil işlemcili 8 GB RAM bulunan GTX ekran kartlı SSD ve HDD’li oyuncu laptopları var. Tabi ablan oyun oynamayacaksa ve ders işlerini halledecekse bu kadar para vermek mantıksız 2000TL hayli hayli işini görecek notebooklar var. Ben kardeşime dersleri için eski HP notebookumu verdim AMD A6 9220 APU işlemci var 120GB SSD 500GB HDD 4 GB RAM mevcuttu Windows 10 yüklü 1600TL’ye sıfır almıştım şimdi aynısı 2800TL.

Aman efendim böyle bir hata yapmayın HP zaten laptop konusunda en sorunlu firmalardan birisidir. Olaya sadece bu model üzerinden de bakacak olsak ;cihaz zaten fullhd değil 21 YY'deyiz 4 GB RAM'i var. Nakit alacaksınız 2.el ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. (Bu arada laptop tavsiye edebilmek için bayağı bir araştırdım ama ürünler gerçekten acayip pahalı.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı