Merhaba, normal düzey bir laptop alacak bir yakınım iki model beğenmiş. Özelliklerden anlamayan birisi HP'de kronik soğutma sorunları var koyacağım iki model hakkında fikriniz var mı?
HP 15-DA2080NT Intel Core i5 10210U 8GB 512GB SSD Freedos en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
HP 15-DA2065NT Intel Core i5 10210U 8GB 256GB SSD Freedos en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Üstteki modeli tavsiye ederim. 3 yıldır HP laptop kullanıyorum (gösterdiğiniz modelle kasa tipi aynı) ve ısınma sıkıntıları çekmedim. Aldığınız ürünün kapasitesini bilip buna göre kullanırsanız, aşırı zorlamazsanız kolay kolay ısınmaz. Bu genel olarak her üründe böyledir zannımca.
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
Lenovo IdeaPad 3 (14 İnç) 81WD00FGTX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
İmzamdaki laptopu kullanıyorum aşırı ısınma problemi var.