HP 15-DA2084NT TPM destekler mi?

MaZara

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
15-DA2084NT model HP laptop bilgisayarda Windows 10 kullanıyorum. Bu modellerin Windows 11'i destekleleyip destelemediğini test ettim TPM'nin eksik olduğunu veya kapalı olabilecğini, bu haliyle desteklemediğini yazdı.

BIOS'a girdim şöyle bir ekran çıktı bu ne anlama geliyor.

Merhaba,
15-DA2084NT model HP laptop bilgisayarda Windows 10 kullanıyorum. Bu modellerin Windows 11'i destekleleyip destelemediğini test ettim TPM'nin eksik olduğunu veya kapalı olabilecğini, bu haliyle desteklemediğini yazdı.
Hocam merhaba desteği olması lazım olmadı rufus'tan tpn özelliğini kaldırabilirsiniz usbye iso yazarken.

Hocam merhaba desteği olması lazım olmadı rufus'tan tpn özelliğini kaldırabilirsiniz usbye iso yazarken.
Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak, biosa girdikten sonra exitten çıkamıyorum, şöyle bir yazı çıkıyor.

Save changes and exit
ıgnore changes and exit
Load setup defaults

Ekranın ortasında "Ignora changes and exit" alt kısmında ise
----------------------------------------------------------
Yes no yazıyor

İkisine de tıklıyorum yine çıkış yapamıyorum, daha önce kullandığım masaüstü bilgsayarlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…