HP 15-db1002nt vs. HP 15-db1001nt vs. HP 255 G7

Kule tipi fan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASRock Z590M Phantom Gaming 4 - Kingston Fury Beast 8GB * 2 - Intel I5-11400F - Gigabyte Radeon RX 7600 XT Gaming OC - GeIL 512GB Zenith P3L NVMe M2 SSD - PowerBoost VK-P3302B 500W Kasa+PSU
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana bir şey diyeyim HP alma ısınma sorunu var soba niyetine kullanırsın ben aldım şuan kullanıyorum cayır cayır yanıyor makina elimdekinden biliyorum git lenovo asus falan bak derim.

Sana bir şey diyeyim HP alma ısınma sorunu var soba niyetine kullanırsın ben aldım şu an kullanıyorum cayır cayır yanıyor makine elimdekinden biliyorum git Lenovo ASUS falan bak derim.

Sıkıntı yok RGB laptop soğutucusu var bende.
Sana bir şey diyeyim HP alma ısınma sorunu var soba niyetine kullanırsın ben aldım şu an kullanıyorum cayır cayır yanıyor makine elimdekinden biliyorum git Lenovo ASUS falan bak derim.

Sıcaklık değeri önemli değil benim için sence hangisini almalıyım?

Sıkıntı yok RGB laptop soğutucusu var bende.
Bende 5 Li soğutucu aldım sonuç aynı ama %10 falan etki etti pişman olursun garanti veririm o paraya masaüstü al diyecem ama laptop diyorsan şunu öneririm acerlerde ısınma var mı bilmiyorum ama özellikleri falan iyi işlemci ekran kartı depolama küçük ama upgrade yapılır belki .

Bende 5'li soğutucu aldım sonuç aynı ama %10 falan etki etti pişman olursun garanti veririm o paraya masaüstü al diyeceğim ama laptop diyorsan şunu öneririm Acer'lerde ısınma var mı bilmiyorum ama özellikleri falan iyi işlemci ekran kartı depolama küçük ama upgrade yapılır belki.

Bende ise yaradı şu ankli Laptop'ım 80 derecedeydi yük altında şimdi fanla yük altında 70 derece 68 derece falan ve o para kimde var 3800 TL :d.

Bende ise yaradı şu ankli Laptop'ım 80 derecedeydi yük altında şimdi fanla yük altında 70 derece 68 derece falan ve o para kimde var 3800 TL :d.
Valla oyun için alıyorsan masaüstü al illa laptop diyorsan o fiyattaki laptoplar pek oyun oynatacağını sanmam bence biraz daha para biriktir Gamer Laptopları al benim aklım olsa öyle yapardım bende bunu 2500 e almıştım.

Vallahi oyun için alıyorsan masaüstü al illa laptop diyorsan o fiyattaki laptoplar pek oyun oynatacağını sanmam bence biraz daha para biriktir gamer laptopları al benim aklım olsa öyle yapardım bende bunu 2500'e almıştım.

Peki şimdi şoyle yapsam benim alacağım laptopta 4 GB RAM + Vega 8 var. 4 GB olduğunda 512 MB ekran kartı kullanıyor. 6 GB'da ve üzerinde 2 GB kullanıyorya öyle yapsam olur mu? Performans artar değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı