Bu bilgisayarı kullanıyorum ve ekran kartı sürücüsü sorunları yaşıyorum. Bu sorunu yaşamayan birinden kullandığı ekran kartı sürücüsünü isteyecektim. O yüzden bana bu konuda benimle aynı bilgisayara sahip olan biri daha yardımcı olabilir.
Abra A5 gaming laptop modelleri ile oyun keyfini daha zevkli hale getirin. Bir bilgisayardan daha fazlası için Abra A5 oyun bilgisayarlarını inceleyebilirsiniz!
www.monsternotebook.com.tr
Buna bir bakın, 1 TB HDD ekleyin (özelleştir ve septe ekle kısmından), 8x2 16 GB RAM yapın.
İçine kendiniz Windows 10 kurabilirsiniz ya da güvendiğiniz bir bilgisayarcıda yükletebilirsinizz.
Elimde şu an bu bilgisayar var zaten açıklamaya yazdığım gibi bu bilgisayarı kullanan biri sorunumu daha iyi anlayabilir aslında. Yine de iyi niyetiniz için teşekkür ederim.
Bu bilgisayarı kullanıyorum ve ekran kartı sürücüsü sorunları yaşıyorum. Bu sorunu yaşamayan birinden kullandığı ekran kartı sürücüsünü isteyecektim. O yüzden bana bu konuda benimle aynı bilgisayara sahip olan biri daha yardımcı olabilir.
Abra A5 gaming laptop modelleri ile oyun keyfini daha zevkli hale getirin. Bir bilgisayardan daha fazlası için Abra A5 oyun bilgisayarlarını inceleyebilirsiniz!
www.monsternotebook.com.tr
Buna bir bakın 1TB HDD ekleyin (özelleştir ve septe ekle kısmından) 8x2 16 GB RAM yapın
İçine kendiniz Windows 10 kurabilirsiniz ya da ggüvendiğiniz bir bilgisayarcıda yükletebilirsinizz.
Bu konuda çok kötü olduğunu söyleyemem ama zaten şu an elimde bu bilgisayar var ve bu bilgisayarı güncel olarak kullanan birinin bana yardım etmesi daha iyi olacak. Yine de çok teşekkürler öneriniz için.