Yasaklı Centipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 165 Yer Sanane lan dıllo Daha fazla Meslek Evren Bekçisi 7 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar böyle bir laptop buldum. Hem iş hem de CS:GO oynayabilir miyim? Kaç FPS alırım? Hp Laptop Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2020
Merhaba arkadaşlar böyle bir laptop buldum. Hem iş hem de CS:GO oynayabilir miyim? Kaç FPS alırım? Hp Laptop
J joe54 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 90 Çözümler 1 8 Haziran 2020 #2 Yasaklı dedi: Merhaba arkadaşlar böyle bir laptop buldum. Hem iş hem de CS:GO oynayabilir miyim? Kaç FPS alırım? Hp Laptop Genişletmek için tıkla... Fena değil youtubedan oyun performanslarına bakabilirsin. HP nin geri dönüşüm kampanyası var. Bu bilgisayar için 480 TL iade alırsın. Kampanyayı bir araştır.
Yasaklı dedi: Merhaba arkadaşlar böyle bir laptop buldum. Hem iş hem de CS:GO oynayabilir miyim? Kaç FPS alırım? Hp Laptop Genişletmek için tıkla... Fena değil youtubedan oyun performanslarına bakabilirsin. HP nin geri dönüşüm kampanyası var. Bu bilgisayar için 480 TL iade alırsın. Kampanyayı bir araştır.