Bütçe
7000
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. HP 15 DK0021NT model bir ikinci el laptop buldum. i5-9300, 1660 Ti MAX-Q ve 8 GB RAM var içinde. Nasıl bir PC'dir ve neler düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim şimdiden.

Hocam 1650 ekran kartına pek sıcak bakmıyorum. İkinci el 1660 almak daha mantıklı değil mi?
1660 iyi fakat o modeldeki ekran kartı Max-Q, ayrıca GDDR5 olduğu için 1650ti'dan biraz daha iyi bir performans gösterecektir, ayrıca ısınma sorunundan dolayı performans düşeceği için 1650 seviyesine iner.

Cahilliğime verin, MAX-Q olması neyi değiştiriyor?

Ekran kartının Watt değeri, düşük Watt değerine sahip modeller Max-Q, yüksek Watt değerine sahip modeller Max-P olarak adlandırılır, bu modelde Max-Q bulunmakta bu yüzden de normal 1660 Ti performansı veremez. Örneğin RTX 3060 Max-Q bir oyunda 100 FPS veriyorsa, RTX 3060 Max-P ekran kartı o oyunda 130 FPS verir.

Ekran kartının Watt değeri, düşük Watt değerine sahip modeller Max-Q, yüksek Watt değerine sahip modeller Max-P olarak adlandırılır, bu modelde Max-Q bulunmakta bu yüzden de normal 1660 Ti performansı veremez. Örneğin RTX 3060 Max-Q bir oyunda 100 FPS veriyorsa, RTX 3060 Max-P ekran kartı o oyunda 130 FPS verir.
Anladım hocam. Siz benim için ne önerebilirsiniz?

Anladım hocam. Siz benim için ne önerebilirsiniz?
Ben üstte attığım modelleri öneririm, bu bütçedeki en iyi seçenekler. Ayrıca şu modele de bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı