HP 15-DW2028NT alınır mı?

Bütçe
4000+-

Jerlynn

Hectopat

Arkadaşlar, günlük kullanım için bunu almayı düşünüyorum. Oyun oynanmayacak, Online dersler falan için sizce uygun mudur? Veya başka bir öneriniz var mı?

Dediğiniz işlemler için sistem özellikleri fazla bile.
Biraz daha düşük özellikli laptoplar attığımda sakın almam gerektiğini söylediler.
Bence fiyatına göre de kullanım amacına göre de gayet uygun özellikleri, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bir tek ekranın FHD olmaması dikkatimi çekti, ekranı 1080p bir cihaz tercih etmek isterseniz: https://www.hepsiburada.com/asus-d4...ilgisayar-p-HBV000012LDJY?magaza=GpnTeknoloji
Aynı cihazın i7'li MX450'li olanına sahibim gayet iyi bir cihaz dersler için sıkıntı çıkarmaz.
Çok teşekkür ederim.

Bundan iyidir değil mi?

Bundan iyidir değil mi?
İşlemci olarak bir tık daha performanslı ve güncel diyebilirim. Geri kalanı sizin inisiyatifiniz olur tasarım gibi.

Bana kalırsa alıyorken 1080p panele sahip bir cihaz tercih edin, Asus laptoplar da gayet kalitelidir.

İşlemci olarak bir tık daha performanslı ve güncel diyebilirim. Geri kalanı sizin inisiyatifiniz olur tasarım gibi.

Bana kalırsa alıyorken 1080p panele sahip bir cihaz tercih edin, Asus laptoplar da gayet kalitelidir.
Peki biraz saçma gelecek ama şimdi bu bilgisayarda çok bi işlem yapılmayacak o yüzden işimi görebilecek ve beni idare de edebilecek bi bilgisayar var mı ? :D

Peki biraz saçma gelecek ama şimdi bu bilgisayarda çok bi işlem yapılmayacak o yüzden işimi görebilecek ve beni idare de edebilecek bi bilgisayar var mı ? :D

Son düzenleme:
İşinizi görmekten kasıtın ne olduğuna göre değişir, eğer sadece günlük kullanım değil de işin içine oyun da eklenecekse bütçeniz en az 8000₺ olmalı maalesef laptop konusunda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı