A aylaA Femtopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mayıs 2023 #11 Utku92 dedi: Garantisi devam ediyorsa bozulmaması daha iyi olur. Yoksa ben olsam metalik macun kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok.
Utku92 dedi: Garantisi devam ediyorsa bozulmaması daha iyi olur. Yoksa ben olsam metalik macun kullanırdım. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #12 aylaA dedi: Garantisi yok. Genişletmek için tıkla... O zaman iyisinden termal pad ve metalik macun ile çok daha iyi olur. Devre de sıvıyla kaplanır kısa devre olmaması için.
aylaA dedi: Garantisi yok. Genişletmek için tıkla... O zaman iyisinden termal pad ve metalik macun ile çok daha iyi olur. Devre de sıvıyla kaplanır kısa devre olmaması için.
A aylaA Femtopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mayıs 2023 #13 Utku92 dedi: O zaman iyisinden termal pad ve metalik macun ile çok daha iyi olur. Devre de sıvıyla kaplanır kısa devre olmaması için. Genişletmek için tıkla... Yani söylerken açıkçası yapilabilir gibi duruyor ama gerçekten bunları kendisi yapabilir mi laptopa zarar vermeden acaba?
Utku92 dedi: O zaman iyisinden termal pad ve metalik macun ile çok daha iyi olur. Devre de sıvıyla kaplanır kısa devre olmaması için. Genişletmek için tıkla... Yani söylerken açıkçası yapilabilir gibi duruyor ama gerçekten bunları kendisi yapabilir mi laptopa zarar vermeden acaba?
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #14 aylaA dedi: Yani söylerken açıkçası yapilabilir gibi duruyor ama gerçekten bunları kendisi yapabilir mi laptopa zarar vermeden acaba? Genişletmek için tıkla... Deneyimi yoksa riskli. Benim uzun yıllardır deneyimim olduğu için her sistemi söküp yapabiliyorum.
aylaA dedi: Yani söylerken açıkçası yapilabilir gibi duruyor ama gerçekten bunları kendisi yapabilir mi laptopa zarar vermeden acaba? Genişletmek için tıkla... Deneyimi yoksa riskli. Benim uzun yıllardır deneyimim olduğu için her sistemi söküp yapabiliyorum.
A aylaA Femtopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mayıs 2023 #15 Utku92 dedi: Deneyimi yoksa riskli. Benim uzun yıllardır deneyimim olduğu için her sistemi söküp yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, teşekkürler vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için.
Utku92 dedi: Deneyimi yoksa riskli. Benim uzun yıllardır deneyimim olduğu için her sistemi söküp yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, teşekkürler vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #16 aylaA dedi: Tamam o zaman, teşekkürler vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
aylaA dedi: Tamam o zaman, teşekkürler vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.