HP 15-EC0020NT laptop alınır mı?

Makaleler
2

Sizce bu laptop alınır mı?
8 GB RAM dışında bir eksisi var mıdır ısınma gibi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
"O FiYaTa MaSaÜsTü ToPlaRsIn.",
O PaRaYa UzAy GeMiSi ToPlaRsIn." Diyenler için bu laptop benim için değil bir arkadaşım için. Bana kalsa gerçeketen güzel bir sistem toplarım
Bütçesi en fazla 8500. Bunu da zaten Black Frday'de alacak.

Net alınır. Fiyatı çok iyi.

Peki acaba Isınma söz konusu olur mu?

Malum markalar gibi AMD Laptoplara kötü soğutma takar mı HP?
Bir de HP Laptoplar ısınıyor diyorlar. Bende de bir tane var 8GB RAM 250GB SSD ve 4 çekirdekli 5. nesil intel işlemcili dokunmatik bir alet çok ısınmadı ama bundaki işlemci de malum 7NM olsa da minnak bir canavar.

Her türlü sonradan RAM yükseltilmesi yapılması lazım. Sistemde 8 GB RAM var ama bunun 2 GB RAM'i Ryzen 7 3750H'deki Vega 10 kartına gidecek. Kısacası kullanıcı için kalan RAM 6 GB olacak ki bu RAM miktarı tamamen yetersiz kalacak oyunlarda.

Peki acaba Isınma söz konusu olur mu?
Evet, deli gibi ısınacaktır büyük ihtimalle. HP'den bahsediyoruz en başta, bir de bu laptop en ısınan serisinden bir laptop. Bunu da göz önünde bulundurun.

Onun haricinde sistemde direkt 1660 Ti var diye düşünmeyin, 1660 Ti Max-Q var sistemin içerisinde. 1660 Ti'a göre oldukça geri kalan bir kart kendisi. İnternette testlerini izleyebilirsiniz.

O zaman ne tavsiye edersiniz?

Tamam teşekkürler.

Bu bilgisayarı kullanıyorum. Tek tavsiyem almayın.

Artısı:
Isınmıyor gerçekten çok başarılı soğutma.

Eksileri:
60Hz bu ekran kartına göre çok düşük kalıyor.
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 5.9 GB RAM kullanıyor bu da çoğu işlem için yetersiz kalıyor.
Oyunlardaki dropları, düşük FPS değerlerini söylemek istemiyorum bile. FiveM'de 5-10 FPS alınca arkadaşın da iade etmek isteyecek, fakat bilgisayara sistem kurulduğu için iade kabul etmeyecekler.

Kısacası almanızı tavsiye etmem değil sakın almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…