HP 15-fc0000nt vs Asus VivoBook Go 15 E1504FA-NJ738

Bütçe
Anlık 9000. Max 11-12 olur.

12acar21

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7520U CPU / 32 GB DDR4 RAM / x64 / 2TB SSD
Bütçem sınırlı olduğu için bu iki laptopu buldum ve ikisinin arasında kaldım. Windows 10 yükleyeceğim ve performans olarak üzsün istemiyorum. Ağır oyun oynamam bilgisayarı çok yormam. Ancak bir diğer husus, hafif ve zarif olması benim için daha iyi olur. Sizce hangisini seçmeliyim? Daha iyi önerileriniz varsa paylaşır mısınız?

Ekran kartı olarak Ryzen'in dahili ekran kartları daha iyi diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum.

Ayrıca önerdiğiniz bütçemi aşıyor.

Ekran kartı olarak Ryzen'in dahili ekran kartları daha iyi diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum.

Ayrıca önerdiğiniz bütçemi aşıyor.
Modelden modele göre değişiyor. Attığım cihazın iGPU'su çok daha iyi.

Bütçe kısmına maksimum 11-12 bin diye belirtmişsiniz. Attığım cihaz Hepsiburada Premium ile 11 bin TL'ye denk geliyor.

Hocam ilk ay premium 1TL gözüküyor. Üyelik başlatıp bunu satın aldıktan sonra üyeliği iptal edebilir miyim? O şekilde 11bin TL'ye alabilir miyim? Premiumsuz fiyat yaklaşık 14 bin TL çünkü.

Hocam ilk ay premium 1TL gözüküyor. Üyelik başlatıp bunu satın aldıktan sonra üyeliği iptal edebilir miyim? O şekilde 11bin TL'ye alabilir miyim? Premiumsuz fiyat yaklaşık 14 bin TL çünkü.
Evet öyle yapıp 11 bin TL'ye aldıktan iptal edebilirsin fakat biraz uğraştırıcı. Müşteri hizmetleri ile konuşman gerekiyor iptal etmek için.

Evet öyle yapıp 11 bin TL'ye aldıktan iptal edebilirsin fakat biraz uğraştırıcı. Müşteri hizmetleri ile konuşman gerekiyor iptal etmek için.

Hocam yani neden olarak bir şey sunmamızı falan mı bekliyorlar? Yardımcı olursanız sevinirim. Yani çok değil parası ancak sebepsiz yere kalması uygun olmaz. İnternetten sık alışveriş yapan biri değilim. Neden olarak ne sunabilirim?

Hepsiburada Premium ayrıcalıklarını övüp duruyorlar, iptal etmek içinde ısrar etmeniz gerekiyor maalesef. Sonradan maddi durumum toparlanınca yeninden üye olurum diyin kabul ederler ki bir sebep söylemene de gerek yok direkt azarlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…