HP 15-G003NT Ekran Kartı Değişimi

ahevr

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Dev
Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Kullandığım laptop marka model bu; HP 15-G003NT AMD A8-6410 2 GHZ-8GB-750GB HDD-15.6"-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
APU işlemcili R5 işlemciye gömülü durumda, diğer ekran kartı hazır duruyor ama ben onu kullanmak istediğim zaman yani aslında kullanamıyorum sadece R5 gözüküyor. TechPowerUp GPU-Z baktığım zaman 2 ekran kartını da görebiliyorum. AMD değiştirebilir grafik ayarlarında da switchable çıkmıyor. BIOS'a girdim, oradan ayarlayayım diye. Orada da switchable çıkmadı.
HP Değiştirilebilir Grafik Kartı Yapılandırması | Oğuz Kırat
Bunu denedim kısacası BIOS'umda böyle bir ibare mevcut değil. Ne yapabilirim şimdi ben? Yardımlarınız bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var, aynı laptop a sahibim genel olarak memnun olsam da ekran kartı problemli oldugunu düşünüyorum. Hpnin asistanıyla online görüşme dahi yaptım bu ekran kartı problemi ile ilgili ama net cevap alamadım. Bilmiyorlar açıkçası. Fakat technopat ilgilenirse çözer diye düşünüyorum.. Daha iyi değerlere sahip ekran kartı yerine dahili olanı kullanması oyun performansını %20 etkiliyor gibi.. Bios'da da ayarı yok maalesef. Nasıl çözümleriz bu durumu technopat ekibi? Teşekkürler

Evet ama zaten biz bunu yapıyoruz ama hiçbir şekilde ikincil ekran kartına geçiş sağlanamıyor.

Ben bugün hp destekle ile konuştum,adamlar olayın ne olduğundan haberleri yok. Neden kullanamıyorum diyorum ekran kartını güncelleyin diyorlar beyfendi zaten güncel diyorum o zaman sistem kendi geçecektir diyorlar ama geçmiyor öyle bir sorun var yani aygıt yöneticisinde 2 tane gözüküyor. Cidden nasıl kim yardımcı olabilir. Şimdiden teşekkürler...

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 276
  • 6.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 241

switchable graphics mode yok biosumda dediğiniz foruma ve başka forumlara da baktım ama malesef kimse çözememiş sanırım bizde çözemicez.

sorun çözülememiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…