HP 15-g035st markalı laptop aldım. 2 ekran kartı varmış 2 kartta AMD. Sitesinde filan kart radeon HD 8570M olara gözüküyor ama benim bilgisayarımda kart radeon HD 8500M.
League of legends'a gireyim dedim, low ayarlarda 03 fps veriyor ve ekran boyutları 1024x768, 1366x768'den başka birşey yok. Eski laptop'um bile yüksek seviyede kasmadan açıyordu.
Bu neden böyle oldu?
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu adresteki güncellemeleri yükleyip güncellediniz mi?
Oyuna gelip sağ tuşla amd simgesi mevcut tam olarak adını bilmiyorum. O kısımda oyunu ekleyip açmayı deneyiniz.
Amd'nin sitesinden HD 8570M sürücüsünü indirdim başarılı şekilde kuruldu ve restart istedi yaptım. Güncel yani.
Onları yüklemedim, yüklemem mi gerekiyor?
Masa üstünde sağ tuş yaptığınızda mevcut değil ? Ozaman driver bulma programı ile eksik driverleri gidermeyi deneyiniz. Aklima herhangi bi çözüm gelmiyor. Driver booster programı var free kurun güncellemeler mevcutmu yüklenebilecek driver varmı ?
Senin işlemcinin içinde de GPU var. HP gibi üreticinin sitesinden driver yüklemektense AMD'nin kendi sitesinden driverları yükleyin. Sende de R5+8570M olacak eğer doğru driverları yüklersen.
Söylediğim gibi eminseniz eğer gözardı edin. Yada kendi resmi web sayfasından güncellemeri tekrardan bir deneyin. Eğer hala devam ediyorsa mesaj atma olanağın mevcut ise mesaj atabilirsin. Bu arada bende lol onuyorum west'te
Yükleyebilirsin aynı model fakat şimdi sen laptopun ekran kartını güncelleyeceksin bi ekstra birtane daha mevcut intelin onuda güncellemeyi unutmayın.