HP 15-g035st düşük FPS sorunu

bybrian

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
HP 15-g035st markalı laptop aldım. 2 ekran kartı varmış 2 kartta AMD. Sitesinde filan kart radeon HD 8570M olara gözüküyor ama benim bilgisayarımda kart radeon HD 8500M.
League of legends'a gireyim dedim, low ayarlarda 03 fps veriyor ve ekran boyutları 1024x768, 1366x768'den başka birşey yok. Eski laptop'um bile yüksek seviyede kasmadan açıyordu.
Bu neden böyle oldu?
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız güncel mi?

Amd'nin sitesinden HD 8570M sürücüsünü indirdim başarılı şekilde kuruldu ve restart istedi yaptım. Güncel yani.
Onları yüklemedim, yüklemem mi gerekiyor?

Sağ tıklayınca bu çıkıyor. AMD ile çalıştır yok.
Çözünürlük full, 1 fps'ye düştü. Esc'ye basıp çıkamadım bile.

Masa üstünde sağ tuş yaptığınızda mevcut değil ? Ozaman driver bulma programı ile eksik driverleri gidermeyi deneyiniz. Aklima herhangi bi çözüm gelmiyor. Driver booster programı var free kurun güncellemeler mevcutmu yüklenebilecek driver varmı ?

Attığınız siteden yüklüyorum şuan, olmazsa driver booster'dan yüklerim. Teşekkürler herkese.
R5+8570M nasıl yükleyeceğim? Sadece 8750M var.

Attığınız siteden yüklüyorum şuan, olmazsa driver booster'dan yüklerim. Teşekkürler herkese.
R5+8570M nasıl yükleyeceğim? Sadece 8750M var.

Söylediğim gibi eminseniz eğer gözardı edin. Yada kendi resmi web sayfasından güncellemeri tekrardan bir deneyin. Eğer hala devam ediyorsa mesaj atma olanağın mevcut ise mesaj atabilirsin. Bu arada bende lol onuyorum west'te

Yükleyebilirsin aynı model fakat şimdi sen laptopun ekran kartını güncelleyeceksin bi ekstra birtane daha mevcut intelin onuda güncellemeyi unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…