HP 15 Laptop AMD A8 Dahili GPU Devre Dışı Bırakamamak

kync03

Hectopat
Daha fazla  
HP 15 notebook kullanyorum. AMD A8 işlemcide dahili ekran kartı var Radeon R5. Ama ben harici ekran kartı kullanmak istiyorum. BIOS'ta grafik ayarı mevcut değil. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep bey bende de aynı leptop var fakat ben en son güncellemeyi yüklediğim de 2 saniyelik takilmalar oluyor
Selamlar,

Takılmalarınız ekran kartından olmaya bilir. Eğer geleneksel bir hdd kullanıyorsanız. Oyunu açtığınızda bazı verileri rame atmak için uğraşır buda hdd nin fazla çalışmasına ve takılmalara sebep olur. Oyun rame yüklendikten sonra hdd azami kullanılır ve takılma olmadan devam eder.

Eğer oyuna girdikten sonra bir takılma söz konusu değilse dediğim nedenden dolayı takılma yaşıyor olabilirsiniz.

Kolay Gelsin..

Oyuna girdiğimde de aynı şekilde takilmalar oluyor hatta şunu farkettim daha çok farede sola tıkladığım anda hemen takılıyor zaten
Selamalr tekrardan,

Önerebileceğim tek şey görev yöneticisini açıp takılmaların olduğu zaman cpu yada hdd yi neyin kullandığına bakmanız bu alanda cpu ya basıp en çok cpu yu kullananları üste alabilir yada hdd kullananları en üste alabilirsiniz. Muhtemelen bir program yada başka bir şey pcnizi yoruyor onedenle yaşıyorsunuz.

Kolay Gelsin..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı