HP 15 Laptop Ekran karıncalanması

furkn0

Centipat
Birkaç ay önce HP 15 laptop aldım, ilk başlarda her şey iyi güzeldi. Ancak bir iki haftadır bir sorunla karşı karşıyayım ve çok fazla araştırmama rağmen bu sorunu bir türlü bulamadım. Sorun şu: Birkaç saat oyun oynadıktan sonra, bilgisayar fazla ısındıktan sonra veya uzun süre açık kaldıktan sonra tamamen donuyor ve kapatma tuşuna basıp kapatıp açtıktan sonra ekran karıncalanmasıyla karşılaşıyorum. Normal bir ekran karıncalanması değil, ekran hiçbir şekilde görünmüyor ve ekranda çok sık, zikzak şeklinde renkli çizgiler oluyor. Ve şunu da ekliyim çok nadir ama bazen 0'dan açınca da ekran böyle oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sorun laptop veya masaüstü dahil ekran kartından kaynaklanıyor. Ayrıca HP15 diye model yok onun devamı vardır illaki HP -DB0060NT gibi kullandığım model bu çünkü ve genelde o modellerde ekran kartı işlemciye gömülü geliyor. En iyisi eğer garantisi varsa bekletme yollamaya çalış. Bir blog da okumuştum hatırladığım kadarıyla bacaklar anakarta lehimli olur yüksek ısılarda, düşürme veya ekstrem durumlarda bacaklar temassizlık yapabilirmiş diye

Hiç beklemeden bilgisayarınızı servise göndermelisiniz. HP servisi işini oldukça güzel ve özenli yapıyor. Sorununuza garanti çözüm sağlayacaklarını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…