M Msmmd Decapat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 78 18 Haziran 2019 #1 HP 15-R213NT laptop kullanıyorum, üreticinin sitesinde daha yeni bir BIOS sürümü buldum. Nasıl güncellerim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2019
HP 15-R213NT laptop kullanıyorum, üreticinin sitesinde daha yeni bir BIOS sürümü buldum. Nasıl güncellerim?
J3yEreN Megapat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 220 Çözümler 4 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #2 Direk olarak bir exe dosyası indiriyorsunuz. Onu açıp adımları ileri şeklinde geçerseniz bilgisayarınız kendisi bios güncellemesi yapılmaya başlıcak.
Direk olarak bir exe dosyası indiriyorsunuz. Onu açıp adımları ileri şeklinde geçerseniz bilgisayarınız kendisi bios güncellemesi yapılmaya başlıcak.
R ReallZeus Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #3 Hp desteği ara. Onlar sana gerekli talimatları söylüyor ya da istersen uzaktan kontrol ederek kendileri yapıyor.
Hp desteği ara. Onlar sana gerekli talimatları söylüyor ya da istersen uzaktan kontrol ederek kendileri yapıyor.