Y yakupemre0 Centipat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 10 17 Şubat 2020 #11 Ribozom dedi: Bu arada SSD alırken kafanıza göre almayın burada ayrı konu açın. Her gün mağdurlar geliyor kronik sorunlu SSD ler yüzünden. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya taktırıcam zaten pek bir sorunla karşılaşıcağımı sanmıyorum yanii umarım
Ribozom dedi: Bu arada SSD alırken kafanıza göre almayın burada ayrı konu açın. Her gün mağdurlar geliyor kronik sorunlu SSD ler yüzünden. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya taktırıcam zaten pek bir sorunla karşılaşıcağımı sanmıyorum yanii umarım
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.560 Makaleler 1 Çözümler 38 17 Şubat 2020 #12 yakupemre0 dedi: Bilgisayarcıya taktırıcam zaten pek bir sorunla karşılaşıcağımı sanmıyorum yanii umarım Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya taktiracaksaniz SSD yi kendiniz alıp gözünüzün önünde yaptırın. Bilgisayarcı dandik bir SSD alır büyük ihtimalle ve parça çalabilir. Forumda bunların da konuları var.
yakupemre0 dedi: Bilgisayarcıya taktırıcam zaten pek bir sorunla karşılaşıcağımı sanmıyorum yanii umarım Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya taktiracaksaniz SSD yi kendiniz alıp gözünüzün önünde yaptırın. Bilgisayarcı dandik bir SSD alır büyük ihtimalle ve parça çalabilir. Forumda bunların da konuları var.