HP 1510 Windows 10 64 Bit Yazılımını Kuramama Sorunu

Makaleler
32
Yer
Çorlu/Tekirdağ
Arkadaşlar HP marka 1510 model yazıcıya sahibim. İlk denememde yazıcının yazılımını başarılı bir şekilde kurdum ve hatta test için birkaç sayfa çıktı aldım. Ama gel gelelim Word, not defteri gibi yerlerden çıktı almak istediğim zaman yazdır seçeneğinden sonra görev çubuğunda sağ altta 1 dosya Emre Can yazıcısı için bekleniyor yazıyor. Pencereyi açıyorum ve yazdırmak istediğim dosyayı görüyorum ama 15-20 saniye sonra birden dosya kayboluyor ve yazıcıdan hiçbir çıktı gelmiyor. Yazılımı silip tekrar kurmayı denedim. Bu sefer de sildikten sonra tekrar kurmayı denerken cihazınızı USB ile bilgisayarınıza bağlayın kısmında bağlıyorum ama biraz tarama yaptıktan sonra yeniden deneyin şeklinde hata veriyor. Kabloda sorun yok daha yeni aldım. Yardımlarınızı bekliyorum.​

Sorunu bilgisayara format atarak çözdüm. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar format atttıktan sonra tekrar yazılımını kurarak çıktı almayı deneyebilirler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı