HP'nin 15DA1058NE marka laptopunu kullanıyorum. 1x8GB 2400MHz DDR4 RAM, Intel Core i5 8625U 8çekirdek işlemci, NVIDIA gforce MX130 GDDR5 4 GB, Intel HD 620 4 GB, 1TB HDD var ve bilgisayar boştayken %25-40 civarlarında RAM kullanımı yaklaşık 2-3GB RAM kullanılıyor oyuna girince RAM kullanımı %70-75 civarlarına yükseliyor ve BF1 oyununu orta ayarlarda rahatça oynarken bir anda kasmaya başlıyor ve düzelmiyor bu sorunu çözmek için ek olarak 8 GB RAM alsam hallolur mu sizce ya da ne yapsam düzeltebilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Opera GX açıkken daha da yükseliyor ama anormal derecede.
Gayet normal boştayken 2 ile 3 GB RAM kullanımı. Ne bekliyorsunuz 500 MB mı? İkinci fotoğrafta ekran kartınız boştayken %100 kullanması normal değil ama.
yav daha 2 ay önce oynuyordum böyle bi sorun yoktu ne demek uygun değil ya zaten bi süreden sonra bu sorunu yaşamaya başladım diye yazdım en baştan beri olsa iade ederdim
Gayet normal boştayken 2 ile 3 GB RAM kullanımı. Ne bekliyorsunuz 500 MB mı? İkinci fotoğrafta ekran kartınız boştayken %100 kullanması normal değil ama.