HP 17-CN0016NT nasıldır?

Bayraktar_TB2

Hectopat
Daha fazla  
Bu bilgisayar alınır mı arkadaşlar? Oyuncu bilgisayarı olmadığını biliyorum amacım GTA 5 seviyesindeki oyunları Ultra değil ama yüksek ayarlarda oynayabilmek. Ekranın büyük olması hoşuma gitti. Fiyatı yine de bana yüksek geliyor.

Ama 8 GB RAM daha eklemek istiyorum lakin aşağıdaki linkte arttırabilir bellek bölümüne "yok" yazılmış. Ne demek bu?

MX serisi ekran kartları iş için oyun için değil ama GTA 5 oynatır.

Ama Ram takviyesi lazım, Bu modele 8 GB Ram daha takılır mı acaba ?
Maalesef bazı laptop üreticiler ram konusunda çift kanalmı tek kanalmı söylemiyorlar.
@Bayraktar_TB2 Hoca sistem belleği diyor ram konusunda yani bir ram daha takılabilir herhalde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-09-16-00-38-13-726_com.android.chrome.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Dostum bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Sen satın aldın mı nasıl memnun musun?

Dostum bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Sen satın aldın mı nasıl memnun musun?
Hayır bende satın almadım, ram olayına kafam takıldı, 2x4 gb ram var sanırım, ama ekran büyüklüğü yönünden çok hoş bir dizüstü..

ben de almayı düşünüyorum başta düşük gereksinimli oyunlar ve dersler olmak üzere alınır mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…