HP 1BV33EA FPS düşmesi

KeremBulut

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Merhaba, oyun oynarken işlemcim birden kendini 793MHz'de çalışmaya başlıyor ve ekran kartım da %10 civarında kullanılıyor. Bu da FPS'imi altüst ediyor ve hiçbir oyunu oynayamıyorum bu yüzden. Sıcaklıklarım çok yüksek, CPU 93, GPU 91 derece görüyor. Daha dün format attım. İçini açıp temizleyeceğim fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Sıcaklıkları nasıl düşürebilirim? Bilgisayar modelim HP 1BV33EA.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi açıp termal macun yenileyin, tozunu alın.
Nihai performans modunu aktif edin.
Kullanmadığınız arkaplan uygulamalarını devre dışı bırakın veya kaldırın.
Her oyunda bu şekilde sıkıntı yaşadığınızı yazmışsınız o yüzden belirli bir oyundan olmadığını varsayarak sisteminiz yeterli gereksinimleri karşılıyor mu bakarak oynamanızı tavsiye ederim.

Sistemi açıp termal macun yenileyin, tozunu alın.
Nihai performans modunu aktif edin.
Kullanmadığınız arkaplan uygulamalarını devre dışı bırakın veya kaldırın.
Her oyunda bu şekilde sıkıntı yaşadığınızı yazmışsınız o yüzden belirli bir oyundan olmadığını varsayarak sisteminiz yeterli gereksinimleri karşılıyor mu bakarak oynamanızı tavsiye ederim.
Termal macun yenileme ve toz alma dışındakiler yapılı zaten. İçini açmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bazıları klavyeden söküyor bazıları arka kapaktan. Nasıl yapmam lazım bilmiyorum.Sistemde GTX960M var CS:GO'da 200fps civarı fps alıyorum fakat birden 30'lara düşüyor 10 saniye süreyle sonra tekrar normale dönüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı