3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 20 Şubat 2023 #11 472107 dedi: Bu terminal vs. diyorlar çok uğraştırıyor mu? Windows gibi sadece kurulum yap kullanıma başla mantığında mıdır? Genişletmek için tıkla... Terminal zorluk degil, ogrenince kolaylik. Evet, Linux Mint en az windows kadar kolay bir dagitim. 0 Linux bilgisiyle sorunsuz kullanabilmistim.
472107 dedi: Bu terminal vs. diyorlar çok uğraştırıyor mu? Windows gibi sadece kurulum yap kullanıma başla mantığında mıdır? Genişletmek için tıkla... Terminal zorluk degil, ogrenince kolaylik. Evet, Linux Mint en az windows kadar kolay bir dagitim. 0 Linux bilgisiyle sorunsuz kullanabilmistim.
6 604997 Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 401 Çözümler 1 20 Şubat 2023 #12 472107 dedi: Bu terminal vs. diyorlar çok uğraştırıyor mu? Windows gibi sadece kurulum yap kullanıma başla mantığında mıdır? Genişletmek için tıkla... Terminali benim bilgimle kullanabilirsiniz Distronun paket yöneticisi, terminalde text editor açma, LS CD vb. bilseniz yeter Ama zorlaştırırım diyorsanız 202 hocama sorun ben o kadar bilmiyorum
472107 dedi: Bu terminal vs. diyorlar çok uğraştırıyor mu? Windows gibi sadece kurulum yap kullanıma başla mantığında mıdır? Genişletmek için tıkla... Terminali benim bilgimle kullanabilirsiniz Distronun paket yöneticisi, terminalde text editor açma, LS CD vb. bilseniz yeter Ama zorlaştırırım diyorsanız 202 hocama sorun ben o kadar bilmiyorum