İnceleme HP 245 G9 6Q8M2ES03 Laptop

Acer linkini atabilir misin merak ettim bende laptop arayışındayım.

Buyrun hocam. Vatanda satılan %45 NTSC modeli, burda trendyolda satılan %100 SRGB modeli.

Vatandaki W11 versiyonu sanıyordum Vatan indirimlerini bekliyordum o zaman Trendyoldakini alayım öyleyse teşekkür ederim bilgi için.

Önce Ryzen 7 5825U 8/512 olan modeli sipariş ettim ama iptal ettim.

Acer Swift 3'te karar kaldım. Çok performans aramadığım için önce ekran kalitesi, sonra kasa kalitesi, parmak izi, Type-C şarj gibi özellikler etkili oldu, üstelik Acer 300 gram daha hafif.

Vatandaki W11 versiyonu sanıyordum Vatan indirimlerini bekliyordum o zaman Trendyoldakini alayım öyleyse teşekkür ederim bilgi için.

Ben Trendyol'dan sipariş ettim hocam.

Şu an bu ekrandan bir Lenovo'da var 6600H 3050 modelli olan. 24.000 TL
Bu Acer Swift'te var bir de. 12.000 TL
Bir de Acer Nitro 5 12700H 4060 modelli bir laptop var, onda var. 34000 TL

Başka da denk gelmedim yani.

Valla laptopta en pahalı maliyet ekrana aittir. Sırf ekran için sipariş ettim desem yeridir.

Yorumlarda ekranı beğenmeyenler olmuş ayrıca geldiğinde ram upgrade yapılabiliyor mu bakabilir misin ben henüz alamıyorum önümüzdeki ay alacağım inşallah upgrade hakkında bilgim olursa sevinirim sana zahmet olmazsa hocam.

Acer'da upgrade yok. Yazmıştım zaten, sabit 8 GB RAM.

Diğer ürünü tercih etmelisin. 5825U, 8/512 12600 lira HP 245 G9. Fiyatına göre çok çok iyi.

Ama 6 Bit ekran var. Type-C şarjı yok. Plastik kasa.

Hala kullanmaktayım. Şahsen oyun veya renk konusunda üstün bir video izleyip bunu denetleme şansım olmadı. Gündelik kullanımda herhangi bir eksiklik renk paletine ilişkin hissetmedim.

bendede bu laptop var, yazılım testleri için ek pc olarak aldım. Hackintosh kurmaya niyetlendim bi ara ama beceremedim, bu laptopa sahip olup hackintosh kurmuş olan varsa konu açarsa sevinirim

bendede bu laptop var, yazılım testleri için ek pc olarak aldım. Hackintosh kurmaya niyetlendim bi ara ama beceremedim, bu laptopa sahip olup hackintosh kurmuş olan varsa konu açarsa sevinirim
Aynı şekilde burda da linki paylaşılırsa ben de ilgileneceğim

Aynı şekilde burda da linki paylaşılırsa ben de ilgileneceğim
sonoma 14.4 kurdum başarıyla, wifi bluetooth hariç tüm donanımlar çalıştı testlerime göre, kamera ses usb girişleri ekran parlaklığı ses ayarı klavye kısayolları mausepad hareketleri vb. birçok şeyi denedim, uyumlu bir wifi donanımı araştırıyom, alınca gerekli düzenlemeleri yapıp efi dosyası paylaşıcam

Hocam merhaba bende 6600H işlemcili laptop var sizde de ondan var diye gördüm hackintooshu nasıl kurdunuz acaba yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…