HP 250 G3 sistem için RAM önerisi

• Konuyu başlatan RAOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.185

RAOS

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopum HP 250 G3. 4 GB RAM artık yetersiz gelmeye başladı, bu yüzden RAM'ı yükseltmek istiyorum. RAM'ın özellikleri 1600 MHz ve 1.35W destekliyor. 4 GB RAM mı ilave etmeliyim, yoksa 8 GB RAM'i de destekler mi? Çünkü çok bir fiyat farkı yok, en iyi olanı almak istiyorum. (4 GB ve 8 GB RAM'ın MHz ve Volt değerleri aynı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, laptopum HP 250 G3. 4 GB RAM artık yetersiz gelmeye başladı, bu yüzden RAM'ı yükseltmek istiyorum. RAM'ın özellikleri 1600 MHz ve 1.35W destekliyor. 4 GB RAM mı ilave etmeliyim, yoksa 8 GB RAM'i de destekler mi? Çünkü çok bir fiyat farkı yok, en iyi olanı almak istiyorum. (4 GB ve 8 GB RAM'ın MHz ve Volt değerleri aynı)
iki tane 4 gb daha iyidir çift kanal olduğu için.

iki tane 4 gb daha iyidir çift kanal olduğu için.

Flex mode ile 4+8GB birlikte kullanılabilir 4+4 dual çalışırken geriye kalan 4GB single olarak çalışmaya devam eder.

@RAOS G3 modelleri benim bildiğim kadarıyla maksimum 8GB destekliyor. Model numarasından aratıp maksimum RAM desteğini sorgulatabilirsiniz. Desteği varsa 4+8GB şeklinde kullanabilirsiniz.

Merhaba, laptopum HP 250 g3. 4 GB RAM artık yetersiz gelmeye başladı, bu yüzden RAM'ı yükseltmek istiyorum. RAM'ın özellikleri 1600 MHz ve 1.35W destekliyor. 4 GB RAM mı ilave etmeliyim, yoksa 8 GB RAM'i de destekler mi? Çünkü çok bir fiyat farkı yok, en iyi olanı almak istiyorum. (4 GB ve 8 GB RAM'ın MHz ve Volt değerleri aynı)

G3 2 farklı modeli var işlemci göre değişiyor birinde tek birinde çift slot var ona dikkat etmek gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı