HP 250 G4 performans sorunu

Bir yakınımız bu Laptop'a sahip Office uygulamalarını kullanırken RAM %50-%60 arasına çıkıyor ve performansı düşüyor. Sizce ne yapılmalı? Bana kalırsa 4 GB RAM daha eklemek ama RAM'in marka modeli uyar mı bilmiyorum eğer RAM yükseltmek yeterli ise RAM'de önerirseniz sevinirim.

Not: Makineye fiziksel erişimim yok ama teamwiever yardımı ile ulaşabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram kullanımın o değerlere çıkması normal. Eğer ram almayı düşünüyorsanız içerisindeki ramin aynısından almanızı öneririrm. Ama SSD almanız da çok önemli eğer hız istiyorsanız ssd alın. 5400RPM hdd günümüzde sadece depolama için kullanılmalı.

Ram kullanımın o değerlere çıkması normal. Eğer ram almayı düşünüyorsanız içerisindeki ramin aynısından almanızı öneririrm. Ama SSD almanız da çok önemli eğer hız istiyorsanız ssd alın. 5400RPM hdd günümüzde sadece depolama için kullanılmalı.
DDR, MHZ ve CL değerleri aynı olan farklı bir RAM alırsak sorun çıkar mı çünkü fiziksel erişimim yok birde RAM almak etki eder mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı